Yildirimmm
Dogumda çok acı çekip bebeği kabullenmeyen tanıdığım oldu korkuyorum dayanilmaz bir agri mi bu
Yildirimmm
Bi de doğumdaki acıdan çocugunu sorumlu tutan var mı aranızda sanirim çogu kişide oluyor bu
esratrhn
Öyle güzel bir acı ki onu kucağınıza alınca anlarsınız. Hatırlayınca bile mutlu edebiliyor. Zaten birkaç saatlik birşey geçip bitiyor. Ve abartılacak bir acı hiç değil. Öyle olsa eskiler 9-10 tane doğurmazdı bence. Korkmayın. Acıdan çocuğu suçlamak yerine aman ona birşey olmasın diyerek hareket ediliyor. Bir bebeğim daha olacak olsa o acıyı gene çekerim.
Sengulkrgz
Bakin guzel seyler dusunun guzel seyler yasayin.Beyninizi sacma sapan seylerle doldurmayin...Ilk gebeligi olan bir cok insan var bu postu acsa okusa sonra baska birnpost sonra baska bir post sonra esten kulaktan dolma bilgiler vs ile annede dogum korkusu olusuyor...Aslinda ister istemez okuduklarimiz dinlediklerimiz bizi bu korkuya saliyor.Kimseden gavsiyem bir sey dinleme.Ha cok dinlemek iatersen pozitif dogum hikayeleri dinlemende fayda var.
Nebahathumeyra
Ya o çocuğu sorumlu tutma olayı bende de oldu ama bir 10 dakika falan doğduğu an ebe kucağıma verdi alamadım gerçekten hayır istemiyorum dedim annem de doğumdaydı eşim de annem aldı sonra kucağına aradan 10 dakika geçti çocuğumu verin emzirecem dedim yani böyle birşey yapacağımı hiç düşünmemiştim ama kısa süreli de olsa bir şok yaşadım galiba ama dünya bir yana evlat bir yana tabikide 😍
kbrhsyn