Fatma_furkan1996 HakanKemal kız hepsi yalan inanma bana da hep 2. Daha kolay olur diyorlardı kucağımdan inmiyor gazı hiç bitmiyor emzirme olayını hiç söylemiyorum bile bütün işlerim olduğu gibi duruyor
HakanKemal Fatma_furkan1996 eşimle şuan dönüşümlü bakıyoruz valla o işten gelince yemekten hemen sonra uyuyorum 12 de kalkıyorum gece mesaisini ben devralıyorum anca bu şekil biraz da olsa uyuyabiliyorum 🥲
myangelson Fatma_furkan1996 farklı bir bağımlılığı var yaprak dökümünün ya sanki hiç izlenmemis gibi izletiyor kendini 😅
Fatma_furkan1996 myangelson gerçekten de öyle normalde izlediğim flimleri tekrardan asla izlemem ama yaprak dökümü öyle değil aşkı memnu da aynı şekilde 😅
Fatma_furkan1996 HakanKemal ona da şükür canım ben o konuda eşimden bir beklentim yok maalesef tırcı çünkü dün gece gelmedi mesela al biraz da sen bak diyemiyorum maalesef
HakanKemal Fatma_furkan1996 normalde ev işi bile yapmaz 4 aydır yoktum evde ev işi ona kaldı şimdi bebek var diye yapamıyorum tüm iş eşimde oğluna baya düşkün ağladığı zaman bende susuyor oğlum o yüzden sen çocukla ilgilen geri kalan her şey bende diyor
Elisa0110 beautiful_ kahretmesin modumun ne olduğuna bile karar veremiyorum bnm bu kararsızlık ne olacak yahu 😂