mervenur09_ Bhrykndmr banada perinatoloji 12+5 haftalık kıza benziyor dedi kemik yapısı kız dedi şuan erkek bekliyorz 😁 umarım yanılır size kız mı dedi ultrason umuz aynı üstelik
Bhrykndmr Bhrykndmr @Elamomy @Gokturkmom_ Kızlaaar rica etsem bakabilir misiniz ? Postlarda çok iyi tahminleriniz var. Merak ettim 🥹🌸
_beyzaaak Bhrykndmr o çıkıntı eğer yataysa kız dikeyse erkek oluyor büyük ihtimalle kız bebek sağlıkla kucağınıza alın çok güzel bişey kız bebeklere bayılıyorum 😍😍
Bhrykndmr _beyzaaak Hayırlısı inşallah ya ama doktor sanki o çıkıntıya bakmadı çünkü bende gördüm. Başka birşey bakıp söyledi
ggranitt Bhrykndmr bana bu haftalarda perinatoloji kız dedi ama sonraki haftalarda netleşti oğlum oldu.
user36636363 Bhrykndmr Bhrykndmr rica etmene gerek yok aşkım. kız gibi duruyor duruşumu ama önemli. olan nub çıkıntı var gibi pek emin olamadım sanki erkek de olabilir
Keziban Bhrykndmr üçüncü kızımı bekliyorum nasipse kemik,kafa yapısı falan kızı andırıyor ve Perinatoloji cihazları daha iyi oluyor net görüyorlar 12. haftada zaten aşağı yukarı erkek olsa bir çıkıntı oluşuyor belli ediyor kendini
Bhrykndmr burakalp4 Doktor nub çıktı olan yere bakmadı ama detaylı başka yere baktı. Ve kız tahmini verdi