nevinbulyaman Bebeğim her kontrolde elleri yüzünde yüzünü kapatıyor detaylıdabile öyleydi sanırım bebeğimin yüzünü doğunca görücez
dgngr nevinbulyaman benimki de öyle ya. Sürpriz peşinde. Kaşları da çatık. Ultrason ışığı mı rahatsız ediyo anlamadım ki
temmuzonbir nevinbulyaman benim bebişte bir eli yüzünde diğer elininde parmağını emiyor bacaklarını yukarı çekmiş baya keyfte 😀
minikanne123_ dgngr benim kızıma da kaşları çatık dendi ultrason da sürekli çatık kaşla gözüküyordu meğersem gamzeymiş doğunca gördük
minikanne123_ nevinbulyaman benim kızımda öyleydş doğunca da elleriyle yüzünü kapatıp uyuyordu geçti sonra şimdi oğluma hamileyim oda sürekli yüzünü kapatıyor bakalım
yaggmurt nevinbulyaman ay bizimkinde öyle elini çeksin diye hareket etiğim zaman diğer eliyle ittiriyor bide nazlı bebek 🫠
nevinbulyaman @temmuzonbir bi kaç gün önce 3 gün boyunca hareketsiz kaldı gittim doktora dedi uyuyor benim kızda keyifçi olacak belli 😅😅
temmuzonbir nevinbulyaman kız ben uyuyor diye bişey oldu sandım ödüm koptu bi öncekinde çok hareketliydi çünkü doktor dürttü uyandırdı kızdı resmen bebek 😂😂💓
nevinbulyaman @minikanne123_ ayy kesin benim kızda öyle olacak en küçük kız kardeşim öyleydi doğuncada hep elleri yüzünde uyuyordu 🥰
endlesslove1 nevinbulyaman benim bebeğim de öyle tahminimce anne karnı karanlık ultrason da ışık yaydığı için rahatsız olup gözünü kapatıyor öyle düşünüyorum