sevdakalin Altıncı ayın içindeyim kızlar ağırlaştıkça bacak ağrısı ve pekvik agrilari çok oluyor bende geceleri hiç uyuyamıyorum sağa sola dönmekten gündüz yürüyemiyorum bir markete faln gittiğimde😔sizde de oluyor mu yaptığınız bir egzersiz falan var mı biraz olsun ağrısı dinmesi için gerçekten gün geçtikçe çok zorlanıyorum iki oğlum da hiç böyle değildim😩
gizemli00 sevdakalin eşim masaj yapıyor valla bacaklarıma pelvikxe çok baskı oluyor bende 7.5 aylığım daha da arttı
shylaaaaa sevdakalin ben de kızlarımda yaşamamıştım bu sefer benim de aynı ağrılar var nasıl geçecek bilmiyorum
sarumervee sevdakalin 16-17. Haftamdan bu yana çekiyorum doktorum magnezyumu 2’ye çıkardı birini gece tam yatmadan önce içiyorum bide yürüyüş yapıyorum her gün onlar iyi gelmişti bana tabi şuan 35 haftaya girecem katlanarak arttı bu şikayetlerim bişeyde fayda etmiyor🥲
minikanne123_ sevdakalin benim de son ayım mahf oldum ne uyuyabiliyorum ne hareket edebiliyorum nede yatakta sağa sola dönebiliyorum bi tane de 13 aylık kızım var çok zorlanıyorum
emine1309 haftadayım bebek solumda sol pelvik bölgem ağrımaya başladı. Yarın randevum var soracağım doktora arada kasıklarım da ağrıyor
sevdakalin emine1309 ayy çok zor ya Rabbim yardım etsin inşallah sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
sevdakalin shylaaaaa zor ya Rabbim yardım etsin hepimize inşallah sağlıcakla inşallah bebişimizi alalım kucaklarımıza Allah’ın izniyle 😊
soleill Benim de cok oldu suan biraz hafifledi magnezyumu gunde 2 yapalım dedi ocean triple önerdi doktorum o bayağı bir rahatlattı maden suyu vs de içmeni öneririm bol su tabi bir de , normal bir durum korkma takviye al
sevdakalin soleill normalde de maden suyunu mide ağrısında ekşimesinde falan içiyorum iyi geliyor Suda çok içiyorum olmazsa ben de bir doktoruma söyleyim bakalım 🤦🏻♀️
sevdakalin sarumervee demek ki ağırlaştıkça daha çok ağrıyor ay nasıl dayanacağım ben Rabbim yardım etsin inşallah bize normalde kilom 65 falandı bayağı kiloda aldım zaten daha çok zorlanıyor insan🥴🤦🏻♀️
emine1309 sarumervee yürüyüş günlük yapıyorum şirkete gelir giderken evet biraz rahatlatıyor sağlıkla kucağınıza alın
sarumervee sevdakalin canım 63 ile hamile kaldım şuan 81 kiloyum bende bi anda aşırı aldım kilo bu ağrılarda eşlik edince inan iki adım atsam nefesim kesiliyor uyku düzenim kalmadı ağrıdan uyuyamıyorum ama bebişim için sabrediyorum
sevdakalin sarumervee öyle vlla ben şimdiden böyleyim 😆🤦🏻♀️odamda kilima açık yatıyorum belki biraz uyurum diye ama hiç fayda etmiyor zaten o ayak krampları yanmaları yok mu mahvediyor Beni şükür bunada Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebişimize inşallah😊
sevdakalin minikanne123_ sizin doğuma az kalmış Rabbim sağlıcakla kucağınıza versin inşallah bebeğinizi😊
elaefem sevdakalin bende 33 haftalıgım 28 den sonra benimde aşırı bel ağrılarım ve bacak arası ağrılarım oluyor.ama gündüz egzersiz ve yürüyüş yapıyorum gerçekten çok faydası rahatladım biraz.bide magnezyum kullanıyordum calsiyumda başladım oda fayda etti