tugbatugbat elifsn23 sende sakin ol bebişlerimizi düşünelim yatışım devam ediyor bacak boyu ve kolu kısa 1 ay geri de dediler dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim🤲🏻🤲🏻
elifsn23 elifcnnn dakika olarak bilmiyorum da ilk nst de 40 80 60 şeklinde yükselmeler vardı serumdan sonra da 20 lerde oldu hep bir kez 100 olmuştu
Nur3306 ahsozge bende bugun 35+6 yım . Baskılı tekmeler disinda bisi hissetmiyorum . Yarin kontorlum var korkuyorum neler olucak bakalim🥹
elifsn23 beautiful_ aslında pek eksik yok bebeğin kıyafetlerini yıkamadım onları hafta sonu halledeceğim bir de benim pijamam eksik nasıl bir şey alsam hiç karar veremedim tesettürlüyüm bulamıyorum
annekiz6141 elifsn23 haftan çok güzel. Ciğer gelistirici de vuruldun mu hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle 🤲sıkma canını belkide yalancı sancidir açılman vs var mı?
elifsn23 annekiz6141 açılmam olmadı canım yalancı sancıymış ama çok korktum gece de ağrım oldu psikolojik mi yoksa artık böyle mi devam edecek bilemiyorum
elifsn23 tugbatugbat Allah yardımcın olsun canım benim inşallah sağ salim alırsın kucağına Cumanın yüzü suyu hürmetine
elifsn23 gfc02 aynen canım öyleymiş ama beni korkuttular doğumu tetikleyebilir dedi doktor o bir saatte neler yaşadım Allah biliyor kimseye haber de vermedim sadece eşime söyledim ailem uzakta zaten
beautiful_ elifsn23 kuzum bende tesettürlüyüm pijama takımı değil elbise koyucam ben daha rahat inanki oğlumda da elbise giymiştim hemen gelip kontrol edince çok kolay oluyor
annekiz6141 elifsn23 bu haftalarda yaIancı sancilar olur kuzum sıkma canını.. Şaka yapmış sana heycanlandirip gelicem diye 😂🙊
tugbatugbat elifsn23 amin canım benim çok sağol Rabbim senden razı olsun sende inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsın
elifsn23 beautiful_ haklısın canım elbise benim de aklımda ama uygun bir şey bulamadım nereden aldın sen
beautiful_ elifsn23 ben Instagram’dan aldırttım sosyal medya kullanmıyorum çünkü birinin önerisi ile aldım Sancak tesettür baya bol önü fermuarlı çok güzel kumaşlı hemde tam tesettüre uygun
elifsn23 annekiz6141 aynen canım atlattım çok şükür 😂 o an komik gelmedi ama şimdi düşününce bunlar artık normal