Arkadaşlar selam
3 gündür hastanede yatıyorm ağrı sebebiyle doktorun Salı günü kontrole geldiğimde yatış verdi, 2 gün üst üste ciğer geliştirici yapıldı sık sık mat bakılıyo sancı asla yok ama benim vajinal kısma batmalar kasıklarda ciddi doluluk adım atamama ciddi bel ağrılarım var biryandan evde 3 yaş hareketli bana bağlı bir oğlum var aklımda beş yandan onda sık sık geliyorlar
Ama tabi gece gündüz aklına düştüğüm gibi hastaneye gelmek istiyor obada kıyamıyorm.. velhasıl bgn doktorum sabah vizitinde karnın rahat dert değil nst de hiç sancı çıkmamış ne yapalım nasıl planlayalım cuma yani yarın doğum planlaması yapalım mı yoksa haftaya kadar dayanırım dersen o zaman gün belirleyim mi dedi
Yani bakıyorm 1 hafta daha dayanacak gücüm yok oturduğum yattım yerde bile ağrılı sancılı kalkıyorm adım atsam batmalar yaşıyorum be hikmetse nst hep çok normal 25 i görmüyor sancı denilen değer.: bende dayanamıyorum hocam geldim yatıyorum yarın olsun doğum dedim. Tam 37 oluyoruz doktorum da ciğergeliştirisi yapıldı ama yinede bilmeni isterim belki solunum sorunu yaşayabilir o zamanda burda yer yoksa çevre özel hastanelere transfer olabilir dedi tabi bi ihtimal buna gerek kalmaz belki ama önden bilgisini verdi .. Yabş ben yarın için yinede okeyledim beye olmaz inş diyerek oğlum 36 da doğmuştu ve sorun yaşamamıştır biz yine ona dayanarak rabbime güvenerek işte..
Uzun oldu kusura bakmayın şimdide bi pişmanlık hissi bi kaş gün daha beklese miydi dayanır mıydım düşünceleri sabah 7 den beri doktor geldi gittimya işim içimi yiyor 😭😭