Edessanr Arkadaşlar 14 mart da şiddetli bi baş ağrım vardı normal dedim ama başım döndü miğdem bulandı zehirlendim dedim gece acilen doktoruma gittik hemen tahlil verdim bi kaç tane onlarda zehirlenmeden şüphelendi sonra ne beklerken ne bulduk bune dedi kızdı hiç bişi yemiyormusun sen dedi kan değerim 6 çıkmış ve bu çok kötüymüş hemen rendevu aldık bu cuma dahiliyeye gidicez ama hep 6 çok düşük kan verirler kan verirler ilaç olmaz kan verirler bu durumu yaşayan varmı ?? Çok korkuyorm suan 20 haftalık oldum
Buseamaikizlerburcu Edessanr bnmkide 10 du tahin pekmez ye kan hapi var onu kullan domates ye et ye devamli kuru üzüm kuru dut gunluk 1 avuc mutlaka yrmen lazim visne kompostosu yaptir kayisida olur
Ezgib Edessanr korkma canım ilacla tedavi olursun benim teyzeminki 4 yıllardır 2 çocuk doğurdu 3. İstiyor rabbim siga versin
Edessanr Buseamaikizlerburcu pekmez kuru üzüm o tür şeyleri sürekli tüketiyorm ama inşallah ilaç tedavisi verirler
purplella Benimde düşük dert etme doktorun uygun tedaviyi verir 🙏 banada 2 kere serumla demir verildi şimdi depolarım dolmuş bi süre idare eder dedi kestik