deletedmom43191 Fatma_furkan1996 evet haklısın fakat olmuyo ya günümüz şartlarında a dan z ye hersey zor 😔
danla2711 kimchikimdi 😂😂aynı anda bende bağıra bağıra ağlasam ne yapar acaba ağlamasını bırakıp anni der kesin djdkndjd
kimchikimdi btl194 Aşkım yazma ekranı çıkıyor ya altta semboller var 3 çizgiyi sola kaydır gif yazar oradan atabilirsin
egeemomms danla2711 puhahahahh🤣 2 senedir villaya gidiyoruz çok rahattı eltimlerle gittik 2 sene onlar ilgilinde biz ilgilendik pek rezillik çekmedim ben ya🤣🤣
danla2711 egeemomms 😂1 yaş bebemle 2 günlük bayram tatiline kaçtık arkadaşlarımızda vardı ama kaçmaz olaydık evde daha az yorulurduk tatil rezil oldu snkdnd ilgilenecek kimse yok ondan sanırım pertimiz çıktı ahahah korkuyorum tekrar bir tatil yapmaya dndkj
kimchikimdi cadii Buhar kullanımı olur mu canım benim oğlum 5 aylliken olmustu da eğer düzenli kullanıyorsan cok iyi geliyor
deletedmom43191 aslmoms temmuzda dogum yapmış biri olarak söylüyorum isilik döküyodum hep 😔😔 evin güneş alıyomu
aslmoms deletedmom43191 evet alıyor aslında ben yazı severim kızımda Temmuz sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum 😓 bu böyle oldu