kimchikimdi annekiz6141 Allah yardım etsin bacım, bacılarım. Ben elendim Adana sıcağı beni mahvetti geçen yıl kalanlara başarılar sağ sağlık bol soğuklu doğumlar 🥹😂
kimchikimdi penbe_karisi Ben yapacam asko sende kalk yap uzun zaman sonra ilk defa kahve icecem heyecanlandım dlwnfpajgk
mervekalkann kimchikimdi kendime nazar değdirmek istemiyorum ama ben hala ağırlaşmadım iyiyim yarın deniz sezonunu açayım diyorum 😂😬
kimchikimdi mervekalkann mervekalkann Ac askim ac ama cok dillendirme giden var gidemeyen var hüüüüğğ😭😂 MaşAllahh hayatım MaşAllahh seneye bebişle gidersiniz inşAllah
kimchikimdi egeemomms Beni de beni de 🥹 Bu yıl Marmarise gideriz diye düşündük eşimin arkadasi da orada calisiyor gelin dedi ben dedim yok bilin bakalım bu slk neden yok dedi cunku zayiflayamadim 😭😭😭😭
mervekalkann kimchikimdi tatile gitmiyorum kız Antalya da yaşıyorum ondan 😂 Aminn inşallah kış hamilesi olarak aylardır bu zamanları bekliyorum ben artık hakkım bence bebek doğmadan 😬
kimchikimdi egeemomms Söyleyemem aşko zayıflicam ona göre herkes model gibi ben dana olarak kalmak istemiyorum owjflamg
kimchikimdi tahamommy Bana da bi tane bu giften peşinde dolaşıyorum peşinde yoruldum aaaaaa diye bagiricam artik
Fatma_furkan1996 kimchikimdi yok kuzum 3,5 aylık bebeğimle çıkmam zaten ama ikindiye doğru güzel oluyor hava yemeğim olunca parka götürüyorum çocukları