kimchikimdi hd_d Hamarat gebe annesi seniii😂😂 Hele bir bebiş doğsun az emeklesin birlikte yaparsınız pıt pıt arkanda dolasir 😍😍😍
eslem2121 kimchikimdi “Zeki bir insana en büyük işkence, cahillerin tercih ettiği düzende yaşamaktır.” George Orwell kafamı alıp gitmk istiyorum bacım kimsenin beni göremeyeceği duyamayacağı bir yer
busra34__ kimchikimdi 4 gün sonra 3 aylık olcaz🤨sürekli uyanıp besleme işi çok zormuş uykular bölünüyor
kimchikimdi busra34__ 3 aydan sonra rahatlarsın askim ne zaman uyanıyorsan o zaman verirsin yada 3 4 saatte bir ben öyle yapiyordum
deletedmom43191 Cimcime30 amin canım biraz uyudum kendime geldim salonun kapısını kilitledim 3 çocuğum yanımdayken uyudum kesik kesikte olsa 😒
penbe_karisi Ahahah gözümu açar açmaz ev işi yapmaktan buldum çocukları yıkadım evi topladım 🤪🤪🤪🤪🤪 bugün çılgın bir gün olucak gibi
kimchikimdi hd_d Asko inan cok guzel vallahi bir o kadar da zor sabahtan beri oglanla kavga ediyoruz o bana cemkiriyor ben ona 😂
kimchikimdi Perla_ Askim yazma ekranı çıkıyor altta semboller var orayı kaydır 3 çizgiden sonra gif yazıyor dene ve yollaaa
Fatma_furkan1996 kimchikimdi günaydın canım kesinlikle tam benlik bir gif yataktan sürünerek kalkıyorum resmen aşırı derece de bitkin ve halsizim bu sıcak hava bana hiç iyi gelmedi nefesim daralıyor resmen 😩