happymomela 14 haftalığım cinsiyeti erkek kesin dedi ama bir türlü inanamıyorum cinsiyete bakarken çıktı istedim bunları verdi ama ben pek anlamadım siz ne görüyorsunuz resimde acaba
buketdeniz19 happymomela canım doktorun erkek demiş kesin bizim ne gördüğümüz cinsiyeti değiştirmeyecek 😂 erkek yani belli zaten bacak arasından
orhismommmmmm happymomela bacak arası erkek. Ay özele gitmene rağmen cihazı çok kötüymüş hiç belli degil
happymomela orhismommmmmm bende dedim doktora cihazlar ne kadar kötü gösteriyor kızımda geldiğimde böyle değildi dedim ama kabul etmedi yok aynı aslında dedi
happymomela kızlar tekrar bakar mısınız aslında kalitesi çok ta kötü değil 4 d bile vardı ama nedense evet bacak arasına bakarken ekran çok net değildi
orhismommmmmm happymomela valla kötüymüş asko başka özel varsa oraya git bende özele gidiyorum ayna gibi
happymomela eeren neden üzüleyim bir kızım var birde oğlum olmasını istemem mi hiç ben kızımda da iyiyce büyüyene kadar kız olduğuna inananamistim😁
aysegulk07 happymomela Banada 12. Haftada erkek demişlerdi resimlerde ultrasonda vs bende seçemiyordum anlamıyordum ama doktorlar anlıyor yani o yüzden çok takmadım şimdi oğlum 44 günlük oldu
eeren happymomela 😂😂 ay yok kötü niyetle sormadım inanın bir an hâlâ inanamıyorum deyince merak ettim 😂 Rabbim hayırla gönlünüze göre nasip etsin 🤲🏻 evlatlarınız sizlerle sağlıklı ömürler geçirsin 🤲🏻