Öncelikle bu platformda cok fazla insan bana yardımcı oldu bilmedigim bir cok sey vardı hepsine cok tesekkür ederek baslıyorum. biraz uzun olacak bugünü çok bekledim cunku kızlar 😂 benim zaten kasılmalarım oluyodu 34. Haftada başlamıştı doktor ona yalancı sancı diyodu nstde cıkmıstı neyse ciger gelistirici sancı durdurucu bi kac uygulamayla ben 37ye geldim bir hafta on güne yakın kahverengi sümüksü akıntım ve ara ara ishalim vardı bayramın ücüncü günü akşamı cok daraldım pelvik agrısı başladı yürütmeyecek kadar ve kasıklarımda doluluk hissediyodum ben yârına doguracagım dedim daha öncede yasadıgımız icin kimse inanmadı 😅 sabah oldu kanlı akıntım vardı bu arada onca para döküp dogum paketi aldıgımız doktor bayram dolayısıyla izindeydi telefonda da zerre ilgilenmedi en büyük pismanlıgım oldu kendisi samimiyetsiz oldugu icin hayırlı olsun bile demedi allaha havale ediyorum sayesinde doğumumu yaptıran hayatımın şansı doktorumla tanıştım sadece. Kasılma oluyodu ama ara ara sancılar hissetmeye başladım sonra güle oynaya kontrol ettirmeye hastaneye gittim nstde sancı çok yoktu acıklık baktılar bir cmydi bir saat yürüyüş yap bir litre su iç tekrar gel dediler yürüdüm merdiven inip çıktım hâla aynı cıktı eve gönderdiler evde sancılar iyi vurmaya başladı tabii ki acı eşigi vs bunlar kişisel şeyler ama ben baya agrılı regl geciren biriyim ondan daha fazlaydı ama dayanılmayacak gibi de degildi suya girdim cıktım sürekli belimden altımdan sıcak su tuttum evde yürüdüm bacaklarımı acıp saga sola esnettim ama sürekli oturamıyodum zaten sancı geldiginde oturarak karşılamak zordu hareket halindeyken bekleyip atlatıyodum . Bi anda bi aglama istegi geldi ve agır bi sancı vurunca hemen hastaneye gittik sadece iki cm olmus acıklık ama nstdede bile yatamayacak haldeydim hep ayakta olmak istiyodum o esnada saatlerin nasıl gectigini anlamıyorsunuz zaten nöbetci doktorum geldi beni cok rahatlattı çok güzel dogurursun sen cok müsaitsin rahim agzıda cok yumusamıs vs dedi . Yatısım yapıldı ben yine bi duşta bi yürüyüşte bi esneme çömel kalk hareketlerindeyim sancıları nefesle eşimin boynuna sarılarak ve o belime masaj yaparak karşıladım bu arada meryem ana otunuda suya koymuştuk. Bi ara yine evdeki gibi dayanamayacak kadar agrılı vurdu sancı muayeneye geldiler ebe baktı ve sekiz cm olmus ilk dogum icin harika bir bir bucuk saate dogurursun dedi doktorum on dk sonra geldi muayene edicem diyerek beni yatırdı nst bagladı ama duramıyorum nolur cözün nstyi dedim o esnada muayeneye gecti ve suyumu patlattı su patladıktan sonra ıkınma istegi gelmeye başladı sancı geliyor ama sadece baskı hissediyorsunuz artık agrı degil ama öyle böyle bi ıkınma istegi degil tutamıyosunuz beni sedyeyle götürmeye basladılar o kısımlar hayal görüyor gibi olmaya başladım sadece ışıkları hatırlıyorum bana sakın biz demeden ıkınma dediler başlamadan uyuşturucu iğne yaptılar hiçbi şey hissetmedim vajina kısmında doktor o esnada beni dinlersen kesi atmayacagm dedi tamam dedim en büyük korkum oydu çünkü sancı geldikçe ıkındım üç ıkınmada beş dk içinde oğlum kollarımdaydı şoka girdim bu benim bebegim mi diye sorup duruyodum gözleri açık bana bakıyordu hic kapatmadı . iki tane çatlagım olmuş minicik onlara birer dikiş attı doktor onuda hissetmedim sonra beni kaldırıp üzerimi giymeme yardım ettiler rüyada gibiydim yürüyerek doktorumla kol kola odama geçtim . İlk günden beri oturup kalkmada yürümede hiçbi sorunum olmadı normal doğuk rahatlıgını yaşıyorum şuan 4 günlük taze anneyim uykusuzluk yorgunluk vs oluyor ama ona canımı bile veririm dünyanın en güzel duygusuymuş Allahım isteyen herkese kolay bir hamilelikle ve doğumla sağlıklı bebişler nasip etsin 💕