symnr123 kızlar benım eşim bağkur lu ama borçlu odemıyor yani ben bundan once analık hali ıle faydalanıp ucretsz muayene oldum bugun acile gttım borc gorunuyo dıgorta yok dedı ucret odedım nasıl oluyor bu boyle olan varmı
minikmucizem26 symnr123 cnm bizimde sigortamız yok bir sure eşim boşta çalışmıyor çünkü. Buyizddn gebeligimin en başından beri analık halinden ücretsiz faydalanıyorn.. hastaneye gidince muayene yada nst ucreti vs almıyorlar bnden hic para ödemiyorum…
dilaradoyan symnr123 kadın doğum acile mi normal acile mi gittiniz? Yani gebe olarak kaydınızı yaptılar mı ekrandan
tahamommy symnr123 borcunuz varsa sadece kadın doğumda ücretsiz muayene olabiliyorsunuz, bende aynı şekilde borcum vardı acile de gitmiştim ama kadın doğum aciliydi ücret ödemedim aynı şekilde, cildiyeye gitmiştim öyle öğrendim borcum olduğunu
symnr123 dilaradoyan normal acile gttım gorunmedı ucret odedım ama kadın doğuma muayene olurken gozukuyordu
dilaradoyan symnr123 gebeyim diye belirtmen lazım giriş yapan kişiye. Veya kadın doğum bölümü harici kapsamıyor da olabilir. Sgkyı arayıp öğrensene canım bazen hastane çalışanlarının da haberi bilgisi olmuyor böyle şeylerden
sznk Acil serviste analık hakkı diye bir durum yok. Benim de şirketim üzerinden bağkur borcum var. Eşim acil tıp uzmanı yeşil ve sarı alan triyajı hayati tehlikesi olmayan ayaktan hasta olarak geçer ve borçluysa sgk ücret ödersin. Sadece kırmızı alan triyajında gerçek acil hallerde ücret çıkmıyor.
symnr123 sznk evet belırttıgım halde cıkmıyor borclu gorunuyosunuz dedı ama norml muayenede hemn cıkıyo dıyorum bn normlde analık hakkından faydalanıyorum yok gorunmuyor dedı
symnr123 3kedili2bebekli bnm bildiğimde zaten bu sıgortası olmayan ve borcluları kapsayan bi hak zaten ama anldgım kdaryla acıl normal den gecmıyomş cunkı dha once faydalndım norml muayenede
tahamommy symnr123 acil kadın doğum aciliyse yine o haktan yararlanırsınız benim öyleydi, normal acilde de bence belirtmeniz gerekiyordu gebeyim analık halinden yararlanıcam diye
symnr123 tahamommy bnm değilde eşimin bağkur borcu var ondn dolayıymış ama belırtmemr ragmn gorunmuyo dedıler
sudeates0658 symnr123 benimde eşim bağkur borçlusu ödemiyoruz ama normal acilde de ücret ödemiyorum ben hamile olmadan önce de ödemiyordum sadece 20 lira normal polikinlikte ödüyordum
symnr123 sudeates0658 geride birikiyodur ıstersenız odeyın ıstersenız musyene olbılırsnz dedı ama gerıde bırıkıyomş