perisavas Doktor alaycı bir şekilde davranıp aklımı kaeıştırdı cinsiyet bellimi dedim belli olmaz daha sen ne hissediyorsun dedi erkek hissettiğimi söyledim kahkaha atarak bende tam tersini hissediyorum dedi ve sustu bu ne anlama geliyor
cuteregina perisavas doktorunuzu değiştirmeniz gerektiğini anlamına geliyor bence başka doktora gitmekte fayda var
parla94 perisavas şaka yapmış büyütülecek bir şey değil bence ama siz rahatsız olduysanız değiştirin tabi doktoru. Cinsiyet görseydi bir şey söylerdi hissediyorum ya da daha erken demezdi net olurdu
perisavas @tugce4545 devlet hastanesi işte normalde doktorum farklı ikili tarama testi için gittim ek para vermiyim özele diye ama giden para olsun ya öyle iğrenç muamele ki
perisavas @aknrhsn araştırmalarıma göre bu haftada herkes herşeye benzetiyor sadece akıl karıştırıyor kız erkek tabi ki Allahın emaneti farkketmez ama gönülden istenilen vardır insan onu arıyor sanırım
aknrhsn perisavas ah tam olarak sanırım oylle oğlum var kız istiyorum şuan herkesinin gönlüne göre versin rabim saglicakla gelsin
perisavas @parla94 şaka yapacak kadar iletişim kurmamıştık benim heycanımla dalga geçer gibiydi ama malesef eve gelince farkkettim 😂
dedimayse perisavas Devlette sürekli kız kız diyorlar cihazlar eski diyemi görmüyorlar anlamıyorum. Haftada kız dedi 16 da falandı sanırım erkek dedi. Başka dr randevu aldım o da devletti o da erkek dedi ben yinede fetal DNA sonucunu bekledim inanmak için. Öyle ki güvenmiyorum cinsiyet konusunda.
perisavas @dedimayse görmedilerse yorum yapmasalae bari zorlamıyoruz sonuçta özelde daha dikkat ediyorlar buna
perisavas @dedimayse net olan nedir peki bu kadar gözlem gerektiren nasıl göremiyorlar anlamıyorum millet 12 haftadan kemik yapısından biliyorum diyor iki seçenek var sallıyorlarmı anlamadım
perisavas @aknrhsn benimde kız var erkek istiyorum hepsi nimet sağlıkla gelsinler ama hayalde kuruyor insan
perisavas @dedimayse ikili tarama testi falan yapıyorlar cinsiyetide saallamıyorlardır herhalde çok yanlış çünkü
adinsmom2 perisavas o ne demekmiş ya 13+5 net kız dediler değişmedi net belliydi daha da değişmez dendi hatta 26 haftalık oldu bu ukalalığı eşine dostuna yapsın