meryclbi Karnınız kaçıncı haftada belli oldu ? Benim şuan 8hafta 3 günlük ama karnım çok belli önceki hamileliğimde de hemen karnım belli olmuştu
althdh meryclbi ben şu an 9. Haftadayım annem bu bebek diyor ama ben kendi göbeğim sanıyorum bilmiyorum ilk hamileliğim emin değilim😂
cuteregina meryclbi 11.haftamdayım ilk gebeliğim çatlaklarım bile oldu karnım büyüdü beş aylık gibiyim
parla94 meryclbi benim ilk gebeliğim, 11 ya da 12 de belirgin olmaya başladı. Şuan 17+5 deyim anlaşılıyor baya. Hiç kilo almadım ama göbeğimin şekli değişti ve o şekilde belirginleşti. İç karnın büyük küçük olmasıyla ilgiliymiş
meryclbi althdh yaaa galiba iç karnımız küçükse göbeğimiz çabuk çıkıyormuş hamilelikte çevremdekiler böyle dedi bana hep 😂🌸
Umutcan_ Canım benimki 18+1 haftalık ona rağmen hiç karnım yok normal pantolonların bile oluyor üstelik bu dördüncü gebeliğim ve hepsinde aynıydı doğumda bile hamile gibi görünmüyordum😄
meryclbi cuteregina benimde öyle gerçekten 5 aylık karnım var hatta göğüslerim bile o kadar çabuk şişti ki çoğu kişi şaşırıyor genelde emzirirken bu kadar şişiyormuş çünkü 😂😂
sibel3329 Haftada ayva göbeği gibiydi. 25 haftalık olacağız. Biraz daha büyüdü. Ama söylemezsem kimse anlamaz.