beyza_gmsgl rumeysa_5567 sonuçlar edevlette görünmüyor size sms geliyor somuçlar çıktığına dair sonra imza karşılığı alıyosunuz. Benim 23.günde çıktığına dair sms gelmişti
endlesslove1 rumeysa_5567 devlet hastanesindeyse 3/6 ay arası diyorlar ama benim 1,5 ayda çıkmıştı benimle aynı zamanda yaptıran başkaları 3 ay olup çıkmayanlar da vardı
tugceesnygt rumeysa_5567 1 buçuk ayı buluyor testten teste de değişiyor bazısı 20 günde bazısı 2 ayda çıkıyor
brco rumeysa_5567 2 test benden 1 test eşimden almışlardı biri 1,5 ayda diğeri 3. Ayda çıktı hepsi çıkınca gelin dediler öyle yaptık mesaj geliyor şehir hastanesinde yaptırmıştık biz
adl_12 brco Tahlilinizin ismi “ves,tüm ekzon tahlili miydi” o yüzden sordum.. Biz çok araştırdık yapan devlet hastanesi yâda üniversite hastanesi bulamadık da o yüzden sordum
yasmintr rumeysa_5567 karyotip analizi 3 haftada çıktı, trompofoli panel 4 haftada çıktı, Wes testi 6 ay oldu hala sonuç bekliyoruz🫢
adl_12 brco anladım canım gerek görürseniz ben özel de yaptırdım henüz sonuç gelmedi ama ihtiyaç halinde yönlendirebilirim
brco adl_12 yok şu anda hamileyim zaten doğum yapıcam bi kaç güne kan sulandırıcı iğne kullandım her gün
adl_12 rumeysa_5567 vallahi ben 21.700 yaptırdım ben doğmuş olan bebeğim için yaptırdım.. Bikaç güne sonuç çıkacak rapor aşamasında 40 gün oldu vereli bayram dolayısıyla gecikme oldu normal de 1 ay içinde çıkacak demişlerdi