060436 Sabahtan beri bu sorunu yaşıyorum kızlar ne yapmam gerekiyor normalde profilim vardı değiştirmek istedim olmuyor bir türlü sabahtan beri bi bilginiz varmı beynim yandı ya 😂😂 değiştirmek istediğimde beni uygulamadan çıkarıyor bu sorunu yaşayan var mı
Herseydenbiktim 060436 Askim senin profilin mavi miydi ya bi kullanıcı vardı mavi profilli nicki de sayiliydi ama hatırlamıyorum kaçtı ay sen misin yoksa kız maviydi dimi profilin mersk etmiştim göremedim diye
Herseydenbiktim 060436 Bisi olmadi merak ettim gözüm alışmış ya göremeyince iyi misin diye merak etmiştim yavru💖
060436 Herseydenbiktim ya teşekkür ederim bebeğim iyim çok şükür uygulamada sorun yaşıyorum az önce denedim tekrar eski profili yaptım 😂 sen nasıl sın cnm
Herseydenbiktim 060436 Ayy iyi o zaman Allah iyilik versin çiçeğim, uygulama da bende cok sorun yaşıyorum bildirim göremiyorum doğru düzgün ekranım dönüyor gif kısmim açılmıyor açılsa da doğru olmuyor uzuyor listem😂 İyiyim güzelim iyiyim sukur🫂🌸
060436 Herseydenbiktim rabim daha iyi etsin güzelim ayni şeyleri bende yaşıyorum uygulamada sorun var beli ♥️🥰🤗