Mihrapozkann Merhaba kızlar son adetime göre 6+6 günlük hamileyim ultrasondaki hafta mi baz alınıyor yoksa adet günümü bide doktora gitsem kalp atışını duyabilir miyim siz ne zaman duydunuz ?
Mz93 Mihrapozkann ben o haftalarda duymuştum ama bence gidersen cok küçük oldugu için duymaktan öte görmeyi tercih et doktoruna dersen o gösterir kalbinin attığını görürsün... gec döllenme vs olmadiysa son adet tarihin baz alınır.
smls19 Mihrapozkann Merhaba canım aramıza hoşgeldin 🤰🏻 hayırlı olsun öncelikle 🐣 o hafta da duyanlar var canım 6.hafta da ben 7 hafta 5 günlük iken duymuştum İnşallah sende duyarsın
EbruIrmak Bende 6+6 haftalık hamileyim Cuma gidicem kalp atışını duymak için sende duyabilirsin bence artık hiç gittin mi keseyi gördün mü
Mihrapozkann EbruIrmak 1 kere gittim de 4 haftalikti küçük diye gorunmedi bidaha gitmedim haftaya gideceğiz insallah😊
Bozonana Ben tam 6. haftada duydum kalp atışını ❣ kalpde denemez damar pıt pıt ediyo :) şimdi 8 haftalığız. Sizde duyarsınız inşallaah 🥰❤️❤️
Meleknurumt Ben bugün duydum çok farklı bi an allah herkese nasip etsin 7. Haftadayız benim doktorum garanti olsun diye 7. Haftada çağırmıştı gupgupgup diye atiyodu 😍😍😍hala kulağımda o ses
Mihrapozkann smls19 Merhaba hosbulduum daha yeniyim😊 insallaj duyarız haftaya gidecegiz yarın 7 haftalik olacagiz 😊
Deryadeniz07 Merhaba bende 7+2 haftalığım. Geçen hafta gittiğimde 6+1 ken sadece keseyi görmüştük. Bu Cuma yeniden kontrole gidicem. Sizce kalp atışını duyarmıyım? Hiç mide bulantım yada ağrım vs yok. Buda açıkcası beni korkutuyo. Hissetmiyorum gibi bebeği. Bu durumu yaşayıp kalp atışı duyan varmıdır acaba
Burcubrlk Deryadeniz07 bende 7+1 de duydum benimde göğüslerde hassasiyet arada bas dönmesi dışında hiçbir belirtim olmadı :)