cansukccc İki tane ilaç değiştirdim bebeğim hiç birini kabul etmiyor ya karnım ağrıyor yada kusturuyor ben vitamin alamadığım içinde çok yorgun düşüyorum hiç bir şey yapamıyorum yemeklerden de almayı denesem olmuyor yetmiyor ağır olmayan miğde bulandırmayan bir ilaç yok mu yada memnun kaldığınız
lokismommy cansukccc inan hiç bilmiyorum o kadar farklı bir sürü şeu denedim ki 1 haftada 5 bin harcadım vitamin ilaçlarına hepsi de kusturdu içiyordum 5 dakika geçmeden çıkarıyordum doktora söylediğimde yapacak bişey yok hepsini denedik artık yiyeceklerden almaya çalışacaksın sakın ikinci dozu alayım deme demişti çok uğraştım kusmamak için bebeğim vitaminsiz kalcak diye ama olmadı folik asit kullanımı koca bir SIFIR bende
dilekmom6 cansukccc demir olarak doktorum ferramat yazdı dokundu. Önceden kullandığım ferrum hausmana geçtim ondan memnunum. Multivitamin olarak da decavit kullanıyorum. Folik asit folidoce kullanmıştım. D vitamini olarak nutraxin d3k2 kullanıyorum. Bir zararı olmadı bunlarn şimdilik.
annemood cansukccc foroğraf atmayı bilmiyorum Pregnom max pembe yeşil bir kutu içinde 60 tane kapsül var içinde yazınca çıkar direkt ben onu kullanıyorum biraz büyük yutarken zorlanırsınız belki ama ben memnunum
atanamayansokrates Bende hangisini denediysem hepsi rahatsız ediyordu, şuan elenatal kullaniyorum, çok şükür bir sıkıntı yapmadı, deneyebilirsin