Bugün Bebeğim 13 günlük oldu. Yazmak için yeni fırsat bulabildim. Bebeğim makat geliş olduğu için doktorum 39+4 e doğum için gün verdi. Doğumum devlet hastanesinde oldu. Doğumun olacağı gün sabahtan gittik servise yatırdılar. Servise yattıktan yaklaşık 1 saat sonra doğuma aldılar. 10:05′te doğuma aldılar yaklaşık 15 dk sürdü bebeğimi görmem. Doğum ve dikiş atılması toplam 1 saat sürdü. Doğum anında 3 kez kustum sanırım tansiyonum yükseldi o yüzden. Odaya alınınca bebeğimi emzirmeye başladım. Sütüm daha gelmediği için bebek de sarılık olmasın diye mama takviyesi yaptık. Çok şükür sarılık olmadan hastaneden taburcu olduk. Uyuşukluk geçtikten sonra yürüttüler. Öyle baş ağrısı olmadı bende. Ameliyat yeri ağrısı illa oluyor ama katlanılmayacak bir ağrı değil. Doğumun olduğu gün sadece sıvı beslendim ertesi gün hafif katıya geçtik. Bol bol kayısı suyu, hoşafı götürün hastaneye kabız olmayın gazınız da rahat çıksın. İkinci günü bebeğime kendim bakmaya başladım. Lohusa külodu kullandım çok rahat ettim. Meme uçlarım yara olduğu için silikon uç kullandım çok faydasını gördüm. Hastaneye giderken yanınızda bulunsun çünkü biz 3 gün yattık hastanede. Hastanedeyken yara olmaya başladı benim ama yanımda yoktu silikon uç eve gelince aldık o zamana kadar da çoktan yara olmuştu yine de faydasını gördüm. Philips Avent biberon çok işimize yaradı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.