A_S_K Merhaba bayanlar doltora bugün gittik ve doktor kız eğiliminde dedi. Değişebilir de dedi. Size böyle söyleyip değişen oldu mu? Aynı kalan var mı? 18. Haftamda net bakacak ama şimdi merak ediyorum değişir mi ayı mı kalır diye.. Cinsiyet ayrımı yapmıyoruö sadece merak ediyorum ☺️
kubos_29 canım A_S_K merhaba canım banada 12.haftamda kız demişti doktor 16.haftamda tekrar gttim net erkek dedi 🐣değişme ihtimali cok yüksek
NeverTooLate A_S_K bana 13+5 te kız dedi bir hafta sonra 16 oluyoruz bende merak ediyorum o zaman tekrar bakılacak :)
Ozderr A_S_K ya gerçekten görse doktor değişmez tabiki ama bazen kordonla filan karıştırılıyor ben onbirde öğrendim ondan sonra iki doktora gittim başka şehirlerde ilk doktorum yanılmamış diğer bakan doktorlar da hep erkek dedi
A_S_K Gul33 Tecrübeyle alakalı değil de 18. Haftada tam netleşiyor organlar bence ondan olabilir :) sağlıkla doğsun cimcimeniz :)
A_S_K Ozderr Bakalım bizim ne olacak aynı mı kalacak değişecek mi.. Ben hep erkek hissetmiştim doktor kız eğiliminde dedi bilemedim hislere güvenmemeliymişiz 😁
Ozderr A_S_K bende erkek hissettim basından bu yana hislerini bi kenara atma bence annelerin hisleri kuvvetli olur ☺️
A_S_K Asiacr Sağlıkla doğsun yakışıklı :) Bizde bir dahaki kontrolümüzde netleşir dedi doktorumuz bakalımmm 🤗
A_S_K Ozderr Hala erkek hissediyorum. Sanki deişecek rüyalarımda erkek gördüm, babasıda erkek gördü hep.. Bilmiyorum ki kız deyince şaşırdım 😁
Glsmoztrk 13 haftalıkken kız dendi 18 haftalık olduk değişmedi halaa kız :)) gönlündeki hayırlısıyla nasip olsun İnşallah :)