bsrsrpky Reglime 4 gün kala kan ve diğer test negatif çıkmıştı reglime şuan 2 gün var ama aşırı midem bulanıyor regl olacak mışım gibi kasık ağrılarım var sizce test yapsam mı reglime 2 gün var
sevvalinwonderland bsrsrpky kuzum niye bu kadar erkenden kan verdin ki? 😥 bence bekle önce bi geciksin. ben yapma diyorum. gecikirse bakarsın duruma göre
lokismommy bsrsrpky erken gebelik testiyse yapabilirsin çıkar belki ama en mantıklısı gecikmesini beklemek şöyle 2 3 gün falan en az
bsrsrpky Bekleyemedim erkenden vermek istedim ama belirtiler hergün artıyor bugüne kadar halsizlik yoktu bugün ayağa kalkamıyorum çok yorgun hissediyorum
cuteregina bsrsrpky belirtiler böyle erken olmuyor hemen psikolojik biraz şu an test yapsanız çıkar erken gebelik testinde
bsrsrpky Ztkn2 Bu belirtiler regl olmadan bi gün önce başlıyor bende ve mide bulantısı yorgunluk falan olmuyor hiç
ddss123 Bat bugün , henüz olmadım erken gebelik testi negatif çıktı. Bu ay geçti mi sizce bat günü negatif gören sonra pozitif olan var mıı