aliramoO hilalaselll4 kızım olacak inşallah cnm bulantı çok vardı bende ondan kilo almadım şimdi de bebeğime kilo aldıran yiyecekler yiyorum
izguler hilalaselll4 evlendiğimde tam hatırlamıyorum kilomu ama 64-65 civarındaydım en son tartı fotoğrafı çekmişim düğünden 1 ay önce. Eee evlenir evlenmez hamile kaldım, 18 haftalık oldu bebiş, 66-67 değişiyor 🤭
lokismommy hilalaselll4 19.haftaya giriyoruz bu gece itibariyle 3.5 kilo almışım ama doktorum ısrarla ödem olduğunu söylüyor onun tartısında hala aynıyım evdeki tartıda 3.5 kilo fazla çıkıyor anlamadım yani tam
miniikaagoo hilalaselll4 ilk gebeliğimde 56 ile falan hamile kaldım 80-82 gibi doğuma girdim 3 ayda 54 e düşmüştüm 5 sene öncesi tabi 😅 suan 15 haftalık gebeyim 76-77 ıle hamile kaldım hala aynı kılodayım bakalm nasıl olacak sürec umarım doğumdan sonra hızla kılo verebilirim 🥰❤️
Iremm2611 aysea1 çok bulantı ve kusma yaşadım bu şekilde oldu o yüzden normalde kilom da var ve çok iştahlı biriyim
izguler hilalaselll4 ayy cidden mi? Çok aldım gereksiz diye korkuyorum. Son dönemlere doğru çok çok alınıyor diye biliyorum çünkü 😌