sudeates0658 Hanımlar uzun yıllar yanımda yatırmayı düşünmüyorum en fazla 10-12 aylık olana kadar yanımızda yatmasını düşünüyoruz odasını da hazırladık park yatak mı alsam sepet beşik mi çok kararsızııım
yineeyeniden sudeates0658 sepetler çok küçük dediğiniz aya kadar yatamayabilir ama park beşik ben oğlumda 4yasına kadar kullandım odayı ayırsanız bile normal yatak alana kadar kullanabilirsiniz istemediğimiz zaman katlanıp çok az yer kaplayan bi ürün ikinci bebeğimede park beşik aldım yine ara katlı olması alta katına inince oyun oynayacağı bi alan olarak kullanmak olsun çok kullanışlı bence desteksiz büyüten biri olarak onu güvenle beşiğe bırakıp işlerimi yapabiliyordum tavsiye ederim
_gecekusu sudeates0658 sepet beşiği bebek ayaklanınca tutunmaya başlayınca kullanamazsın canım atar kendini park yatak al bence hem uzun vadede kullanırsın
sirius8 sudeates0658 park yatak , oğlum 2 yaşa gelene kadar park yatak kullandım sonra bildiğin tek kişilik baza aldım kenarlarına korumalık taktım , yeri geldi babası veya ben yanında yattık hastayken v.s. uzun süreli kullansın diye 5 yaşa yaklaştı iyiki de böyle yapmışım . Park yatak kullandığım dönem de çok memnun kaldım
sudeates0658 yineeyeniden ya ilk heves bilinçsiz alışveriş yaptım sanırım odasının beşiğini yatağını da aldım ayriyetten oyun alanı da aldım bu kare şeklinde olanlardan o yüzden park beşiğe gerek var mı diye çok düşündüm kocaman duruyorlar çünkü
yineeyeniden sudeates0658 o zaman gerek yok canım ya yeterli olur beşikte ayaklanınca yatağa korumalık alıp kullanabilirsin
yineeyeniden sudeates0658 benimde yerim yok diye almıştım ama iyiki almışım dedm ilklerde oluyor böyle alınan garip ihtiyaç dışı şeyler 😄 ikincide tecrübeli olduğumuzdan daha mantıklı ilerliyoruz sıkma canını aldıklarını güle güle sağlıkla kullanın 💕
busbus222_ sudeates0658 ben park yatağı odasında sepet beşiğide oturduğum odada kullanıyorum sürekli odasında uyumuyo çünkü imkan varsa ikisindende alınsa gayet iyi oluyo
sudeates0658 busbus222_ bana da yeni doğan dönemi için çok kocaman geliyor park beşik ya 6. Aydan sonra felan daha iyi gibi park yatak ama o aylardan sonra da uzun süre yanımda yatırmayacağım için tek bir parça almak istiyorum
sudeates0658 yineeyeniden gerçekten ya herşeye heveslendim aman oyun alanının içinde kendi kendine oynar çıkamaz benim aklım kalmaz diye ama park yatakta aynı işlevi görebiliyprmuş 🥹sağlıkla büyütelim minikleri🥹💖
yineeyeniden sudeates0658 yatak varsa sepet al o zaman canım oyun alanın yatağın varda anne yanıda olabilir
semahayall sudeates0658 yer yatağı en iyisi 🤣 şimdiki aklım olsa hiç beşik cart curt olmazdım , emzirdiğin sürece bebekle yapışıksın çünkü , gece sürekli uyanıyor , beşikten al koy çok zor oluyor , en temizi yer yatağı
nursemaa_1 sudeates0658 sepet beşik çok iğrenç bı şey hiç güzel değil park yatak daha iyi ve uzun süre kullanışlı