ebruss93 Merhaba hanımlar Ağustos ayının sonunda doğum yapacağım oğlum olacak.Ben hep uzun kollu hastane çıkışları aldım ama tecrübeli anneler yazarsa sevinirim.Kısa kol bir şeylerde almalı mıyım?Yoksa bebek üşür mü?
sudeates0658 ebruss93 tecrübeli değilim ama yaşadığım yerin iklimi serin olduğu için hep uzun kollu takımlar aldım en fazla üstüne yelek giydirmem diye düşünüyorum
iyaabla Yani hastane sürecinde uzun kollu giydirilmekte fayda var bence ne kadarda olsa hastane soğuk olur ama sonrasinda evdeki sürece bakıp ona göre giydirebilirsiniz diye düşünüyorum şahsen bende sıcak yerde yaşıyorum ve 10 güne kalmaz doğumum olur bu şekilde yapacağım inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🥰☺️
ebruss93 Bende öyle düşünüyorum sonuçta yeni doğan bebek üşür derler.Uzun kollu bir takım ve hatta üstüne bir müslin battaniye atarım diye düşünüyorum.Ama yinede bir danışmak istedim bebeği bunaltmayayım 🙈😂
sudeates0658 ebruss93 yaşadığınız yer nasıl oluyor eylül aylarında mesela ben sıfır kol zıbın takımı üstüne de uyandığınde örgü yelek diye düşündüm🥹
anneoldukmusimdi Evde klima vs yoksa ev sıcaksa uzun kollu Müslin, kısa kollu zıbın tulum ve gerekirse yelek giydirilebilir. Ben de ağustosta doğum yapacağım inşallah. Kısa da aldım uzun da. Çok sıcakta bırakmak da sıkıntı bebişleri
ebruss93 Eylül ayında çok sıcak olduğu günlerde oluyor hiç belli olmuyor ki.Bende penye uzun kollu tulum ve alt üst takım aldım hep.