ilknurrr_s Geçen gittiğimde bi kaç gün önde olduğunu söylemişlerdi cuma günü gideceğim öğrenebilir miyim acaba
yldzz01 ilknurrr_s basaksehir cam sakura hastanesinde 12+3 doktor bakti ama bebek kendini göstermedi bayada ugrasti 14. Haftamdada bakirkoy devletde bakildim orada cok detayli sekilde bakti ama gostermedi bebek hicbirsekilde 😃göstermezse bebek ogrenemezsibuz ama pozisyonu acik olursa söyler doktor
melisasak35 ilknurrr_s detaylıya kadar net söylemiyorlar bende şehir hastanesine takipliyim şuan üniversiteye gidiyorum ikiside detaylıda söyledi
emineeyrs Canım merhaba şehir hastanesinde perinatoloji yani detaylı ultrasona girince söylüyorlar doktorun inisiyatifine kalmış söyleyebilirse söylemeyebilirde ben 2 defa gittim haftası normal kalbi atıyor gidebilirsin dedi ultrason resmi bile vermiyorlar
nurellaa52 emineeyrs çok saçma ya niye devletler özel gibi değil sonuçta bu imkanların hepsini devlet hastanelerine de saglanıyor doktorlar niye yaptıkça devlet hastanelerinden uzaklaşıp özellere borçlanıyoruz
melisasak35 ilknurrr_s detaylı en garantisi 22 haftaya kadar kız dediler detaylıda erkek çıktı ümit edip hayal kurup sonradan şok olmakta var benim gibi dkdkdk
ilknurrr_s melisasak35 ayyy gerçekten mi ya ben inanılmaz kız hissediyorum hiç önemli değil cinsiyeti sağlıklı olsun ama hislerime engel olamıyorum kızım diye seviyorum 🤣🤣🤣
melisasak35 ilknurrr_s bende 2 oğlumda yattım kalktım öğrenene kadar kızım demiştim öyle bir histiki doktordan daha emindim 3.cü oğlum olcak 😂