Ebrarabla_06 Deleted33000 bende üç çocukla hayatta tutunmaya çalışıyorum 😁 onun haricinde iyiyim çok şükür bebeğim
Deleted33000 Ebrarabla_06 Allah yardım etsin sana bacım aynıyız seninle bide gribim eşim soruyor nasılsın diye artık en son yıkılmadım ayaktayım dedim bu kez de ikimizde gülmeye başladık 🤣🤣🤣🤣🤣
Ebrarabla_06 Deleted33000 teşekkür ederiz bacım gerçekten senin dediğin gibi yıkılmadım ayaktayım Rabbim size hep böyle gülmeli bir hayat nasip etsin 😁
Deleted33000 Ebrarabla_06 amin aşkım amin sizede nasip etsin sorma kız ayakta durmaya halim yok ama nasıl oluyosa ayaktayım hep🤣🤣🤣🤣🤣
Ebrarabla_06 Deleted33000 insan evinin hanımı olunca mecbur takati kalmasa bile yürüyor ya o çok zor oluyor😁😁😁
Deleted33000 Ebrarabla_06 valla şu an kendimi hiç hanım gibi hissetmiyom benden olsa olsa köle izavra olur gibi🤣🤣🤣🤣🤣
Ebrarabla_06 Deleted33000 ben eşime geçen diyorum ki bana maaş bağlaman lazım çünkü senin evinin bütün her şeyini ben yapıyorum üç çocuğuna bakıyor benim kesin bir maaş almam gerekiyor diyor gülüyor gerçekten de öyle yani beleşe hizmetçi olduk diyelim 😅😅
Deleted33000 Ebrarabla_06 demi ama ya öyle olduk ben eşime bikere oyle demiştim o da bana sende varsa sen bana ver dedi daha sormadım jahshdhhs iyiki şimdi ben maasliyim ama üç çocuk yaptım ondan aylık aliyorum
Ebrarabla_06 Deleted33000 evet vallahi öyle en azından bize maaş bağlandı da biraz kurtulduk diyelim 😁😁😆😆
Deleted33000 Ebrarabla_06 evet ama son üç ayunki elime geçmedi kurban parasına kattım bundan sonra avucunu yalar kocam
Deleted33000 Ebrarabla_06 yok öncesinde vermiyordum ama biz hastanede falan yattık evede uzaktı blrcumuz da vardı çoğaldı kurbanda sıkıştık verdim ondan yani