sudeelmastass 28 haftalık hamileyim kızlar normalde 1 hafta öncesine kadar baya hareketliydi hani artık dur çocuğum falan bile diyordum gülüyordum şimdi günde bir kere anca hareket ediyor bazen hiç hissetmiyorum normal mi bu durum
busragms44 sudeelmastass günde bir kere hissetmeniz normal değil bence bende 28 haftalık gebeyim dürtünce bile minik bi tepki veriyo zaten bu hafta itibariyle hareketlerini saymamız lazım bi acile gidip görünseniz?
melisasak35 sudeelmastass 3.cü gebeliğim her 26 27 haftadan sonra hareketleri düzene girdiği için 28 29 haftalarda hareketlerinde azalma olur demişti doktorum ama yinede takip etmek gereklide demişti
sudeelmastass busragms44 kadın doğum için randevu aldım 1 hafta sonra beklemeli miyim acile mi gitmeliyim
busragms44 sudeelmastass bebeğin pozisyonu dolayısıyla az hissediyo olabilir misiniz biraz yürüyüş yapsanız tatlı şeyler yiyip sol tarafınıza yatsanız bi tam hissetseniz içiniz rahatlar öylede hissetmiyosanız bi acile gitseniz iyi olur gibi yinede siz bilirsiniz
sudeelmastass busragms44 normalde yürürdüm ama bu aralar yürümüyorum evdeyim yoruluyorum ve sıcak çok etkiliyor hipertansiyon da var bende
sudeelmastass melisasak35 melisasak35 kontrole gideceğim eğer bir kaç gün daha hiç hissetmezsem acile gideceğim
melisasak35 sudeelmastass tabiki güne bırakma bugun takip et mesela hareket sıklığına bak uyuyodur uyandırmaya çalış sıcak duşa gir çık yat çikolata ye kıpırdasın kıpırdarsa sorun yok zaten ben ordan anlıyorum bazen benim bebişimde çok uyuyo gece ben uyurken uyanık oluyo hissetmezsen git acile bekleme