tugbis2 Burada doğum yapan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? Doktor önerisi verir misiniz ?
bircant tugbis2 ben yeni doğum yaptım doktorum dışarıdan geldi hastaneye dair herşey normal gayet temiz ve ilgililerdi benim odam 5nci kattaydı memnun kaldım. Ama direk orda bi doktorla devam ederseniz 93 bin gibi bişey ücretleri. Şuan arkadaşm hamile ve ümit hanıma gidiyor kendisi memnun olduğunu söylemişti.
sudeborakk tugbis2 ben yanlış bilmiyorsam eğer egepol ve medicanada 120′ye yakın fiyatlar duydum çok yüksek geldi ilk haftalar Bayraklıda Mine genç vardı ona gidiyordum şuan Ata sağlığa gidiyorum bir arkadaşım doğum yaptı yeni onun önerisi ile
tugbis2 bircant bende Ümit hanıma randevu aldım yarın için, araştırdım olumsuz bir yorum görmedim. Teşekkür ederim 🙏🏻
bircant tugbis2 normal doğum bile olsa kendisi giriyormuş doğuma ama normalde diğer doktorlarda gece doğum başlasa bile nöbetçi kim varsa o giriyormuş diye duydum arkadaşım da bu yüzden kendisini tercih etmişti hayırlısı olsun şimdiden sağlıkla kucağınıza alın inşallah
tugbis2 bircant Nöbetçi kim varsa o giriyorsa doğuma devlet hastanesine de giderm zaten benim istediğim devam ettiğim doktor doğumumu yaptırsın
Figenns tugbis2 2 dogumumuda Egepolde yaptım Bülent Turgut Ay’dı doktorum çok ilgiliydi çok memnun kaldım 2.dogumum gece oldu aradım geldi 10 dk içinde de doğum oldu
bircant tugbis2 bende aynı fikirde olduğum için hiç tercihlerim arasında değildi zaten perinatoloji talipliydim ben. Doktorum dış doktordu doğumum acil olunca orda yaptım bende. Fiyatları da ümit hanım 93 bin olması lazım arkadaşım gidiyor doğumuna sayılı günler kaldı
Figenns tugbis2 sağlık sigortası vardı hiç bilmiyorum gerçekten suan ne kadar oldu aralık ayında yapmıştım doğum
irmgkbl Pazartesi günü aldık 93,500 TL sadece doğum Paket isterseniz 115.000TL 30. Haftadan sonra paket alımı olmuyor bilginiz olsun