K-1997 Meelisaninannesi ben 11. Haftaya kadar 3 kere büyük büyük parça parça kanamam oldu bişey çıkmadı çok şükür 27. Haftadayım
mom28_ Meelisaninannesi o haftalarda 3 kez ped dolduracak şekilde kanamam oldu kanama alanım vardı içerde progestan iğne kullandım kanama normal şiddetli olmadığı sürece tabi iğne fitil desteği şart birde istirahat
Eldgrn Meelisaninannesi Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer sağlıkla ilerler. Maalesef benim kahverengi başladı kırmızıya döndü ilaçlar vs derken sonu kötü bitti. Ama benim kese etrafında yoğun kanama alanı vardı.
Bbgg Meelisaninannesi ben yaşadım koyu kıvamlı şekilde geliyordu kahverengi olarak başlarda sonradan kırmızıya döndü para büyüklüğünde geliyordu madeni para şeklinde ,progestan fitil kullandım ve sürekli istirahat ettim geçiyor merak etmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Meelisaninannesi mom28_ fitil önermedi kanam oldugu için agızdan ald ignede hergün oluyorum kanamam bugun durdu
Meelisaninannesi Eldgrn geçmiş olsun hayırlısı olsun benmde ılk kahverengiydı kanamam varken doktora gıttım kese var dedı suan kırmızı kanamam var
Eldgrn Meelisaninannesi Bol bol uzan dinlen inşallah sorun yaşamadan atlatırsın. İlaçlarını düzenli kullan gerisi Allah’tan sen üstüne düşeni yaptıktan sonra. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🩷🩵
demtckmk 6 haftalık gebeyim 10 gündür devam eden kahverengi lekelenmem vardı. Dün kırmızı gelmeye başladı doktorum kanamanın plasentadan kaynaklandığını söyledi. Aktif değilmiş ama tekrar olabilir dedi. Bunu yaşayan var mı
Meelisaninannesi deletedmom43191 gittim igne verdi ilac verdi kese duruyor dedı kanamana yapacağım bisey yok dedı bu aylardaki düşüklere engel olacak bisey yok dedı
mom28_ Meelisaninannesi hiç korkma kanama çogu kadın yaşıyor geçiyor normal iğne ilacını kullandıktan sonra Allaha emanet nasibinde varsa hiçbisey olmuyor