yareeennn Kızlar merhaba bugün 11 haftalık oldum gebeliğimi öğrendiğimden beri burun tıkanıklığım var gebelikten mi oluyor başına gelen var mı
ayseguldm yareeennn alerjik değilse benim değil şahsen sinüs yıkaması yapıyorum sık sık. Bir de yatarken şu burun bantlarından kullanıyorum. Burun delikleri genişlediği için nefes almayı kolaylaştırıyor.
Queen_papatya yareeennn bende 11+5 haftalık gebeyim sürekli hapşırmaktan ve burun tıkanıklığından yoruldum artık Bı de üst üste hapşırmak bebeğe zarar verir mi acaba
Dygkyz Hamilelikten dolayı damarların genişlemesi ile oluşan bir durum ben 31 haftalığım başından beri bu sorunu yaşıyorum Alerjik değil malesef hormonal
Dygkyz yareeennn malesef öyle Ben de çok ümit ettim zamanla geçer diye ama olmadı tuzlu su sıkıyorum.Çok tıkanınca eğer dayanamazsam (gece ağzım açık uyuyorum sonra tonsilit oluyor sirkeli su gargarasıyla boğazımı iyileştirmeye çalışıyorum) o zaman da illiadin pediatrik spreyi sıkıyorum resmen lavabo açıcısı gibi anında rahatlatıyor 😂ama tabi benim doktorum verdi bana siz de danışabilirsiniz doktorunuza .Bide bana burun bandı önermişti ama onu hiç kullanmadım nasıl bir etki yaratır bilmiyorum
yareeennn Dygkyz burun bandı denemeliyiz o zaman hiç aklıma gelmemişti yarın ilk işim burun bandı aldırmak
kadilek 10+5 olarak ben de gece uyuyamaz oldum tıkanıklıktan bir de ne yapsam geçmiyor tuzlu su, buharda durma , yastığı dikleştirme falan ama faydasız hiç iyi hissetmiyorum gece oluyor özellikle 🥺
yenidennnn ayseguldm tmm teşekkür ederim bunda mentol tarzı bişey mi burun kanatlarını mı açıyor sadece
ayseguldm yenidennnn yok içeriğinde herhangi bir şey yok sadece burun kanatlarını açıyor. Yatmadan önce sinüs temizliği yapıyorum bebeklere yaptığımız gibi bir taraftan sık diğer taraftan çıksın tarzı. Sonra da burnuma bu bantlardan yapıştırıyorum. Daha rahat uyuyabiliyorum böyle.