lokismommy pinkfreudxx var gibi gördüm çizgiyi ben awoxa pek güvenemiyorum bende yalancı pozitif vermişti bugün bir kan ver istersen
pinkfreudxx lokismommy adetime 4-5 gün var daha o yüzden erken vermek istemiyorum kanı. 6 aydır awox bana hiç çizgi bile vermedi, bunu görünce umutlandım ama size vermiş. Belki umutlanmamak en iyisidir ☺️
pinkfreudxx lokismommy elimde test kalmadı, eczaneden aldığımda awox olmayacak muhtemelen. İşten çıktığımda eczaneye bakacağım ☺️ dualarınızı bekliyorum. Rabbim mucizeyi 2. Kez yaşatsın bana da, bekleyen herkese de inşallah.
pinkfreudxx Masal777 kan için erken değil mi, biraz daha bekleyip koyulaşma olacak mı diye gözlemlemek daha mantıklı sanki 🥲 Sizde hiç kuruma çizgisi çıkardı mı awox?
1ogrencianne pinkfreudxx awox negatifken bende hiç gölge çizgi bile çıkartmamıştı. Bunda var gibi duruyor. İnşallah gönlünüze göre olsun 🤲🏻
pinkfreudxx seymgncer kız çok var ölcem meraktan ahshshsh Masal777 6 aydır bana da çıkarmadı böyle bir şey ama korkuyorum ya negatiftir diye 😢
Masal777 Arkadaşlar bu ara ben bir bebek daha istiyorum ama herşey normal gibi ama 1 senedir belki daha fazla deniyorum olmuyor napmam lazım