demetaa KIZLAR SELAAAM, cuma günü dpktora gideceğim devlet hastanesi, ikili tarama da yapacak . Acaba cinsiyet tahmini yapar mı rica etsem yaa çok merak ediyorum
lokismommy meyrahafsamine evet bana da gittiğimde görüyorum ama söylemek için çok erken demişti 16.haftamda söylemişti
happyela demetaa Görebilirse yapar ama bazı doktorlar görse bile yapmıyor erken diyor inşallah yapar 🙏 Bana 11+4 de 2 li tarama testinde doktor kendisi tahmin yapmamı ister misin diye sordu. Yoksa benim aklımda bile yoktu sormak belli olmaz diye düşünüyordum. Öyle deyince şaşırdım yapın dedim canıma minnet 🫠
aframoms13 demetaa inşallahh. O kdr hazırlıksızdımki çünkü çok erkendi daha biliyodum ama direkt “kız bebek” diyince şoka girmiştm 😄 muhtemelen bu bebeğimin cinsiyetini de bi sonraki kontrolde öğreneceğim 🥹
dilaradoyan demetaa pozisyonu uygunsa ve gösterirse yapabilir tabi ☺️ ama haftası erken göremeyedebilir
demetaa dilaradoyan bi şansımı deneyeceğim ya :) burada görüntü atıp tahmin isteyenler de var öyle de yapabilirim