gzmysll Kızlar 21. Haftama girmek üzereyim ayaklarım dün inanılmaz şişti bu sabah inmişti ama şimdi yine şişiyor ilk hamileliğim sizce bu normal mi yoksa bir şeye mi işaret 😢😢
merveyldzz gzmysll tansiyonunuzu ölçtünüz mü? Ben de öğretmenim mümkün olduğunca dolaşmaya çalışıyorum. Ayaklari sarkıtıp oturmakta şişmesine neden oluyor muhtemelen
gzm123_ gzmysll ben de 23. Haftadayım oturarak çalışıyorum ayaklarım balon gibi oluyor aynı şekilde işten gelip yürümeye üşeniyorum bol su içmeye çalışıyorum sadece bir sorun olduğunu sanmıyorum hareketsizliğimize bağlı bence
gzmysll Oturur pozisyonda çalışıyorum genellikle bu aralar öğretmenim, sürekli oturmakta yapar mı acaba
Candoloz gzmysll surekli oturmak yapiyor ikisinin arasini bulmak lazim, sandalye de ozellikle asagi sarkitinca cok şişiyor birde tuz tuketimini azaltin. Soguk su cok rahatlatiyor yuksege koymak tersine yani kalbe dogru masaj yapmakda iyi geliyor.
temmuzonbir gzmysll yapar arada bir yürüyün otururken mümkünse ayaklarınızın altına tabure gibi yükseltecek bir şey alın su içmeye özen gösterin
gzmysll merveyldzz evet tansiyonum normal çıkıyor her ölçtürdüğümde yürüyüş yapmak lazım sanırım ama işten yorgun geldiğim için beceremiyorum ☹️
gzmysll gzm123_ ay aynı durumda olduğumuzu görmek içimi rahatlattı keşke böyle olmasa tabi ama biraz araştırınca korkuttum kendi kendimi ☹️ İki buçuk litreye zorluyorum gün içinde ama sanırım bütün sıkıntımız az adım atmak
Candoloz gzmysll isterseniz varis corabi deneyin dize kadar olanlar var ayaginizi sarkittiginiz icin kan dolaşımını destekler en azindan yardimi olur agri filan olmasin ben çalısiyor olsam alirdim isiniz zor ve yogun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💜