gzm123_ Merhaba kızlar, şu an 23+4 haftadayım 85 kiloyum 72 ile başlamıştım. Fazla hızlı gidiyorum farkındayım en kötü senaryoda 95 kilo ile tamamladığımı düşünürsek sizce normal doğum yapabilir miyim☹️
hilalaselll4 gzm123_ ben 51 ile hamile kalmıştım 95 kilo ile doğuma gitmiştim normal doğum yaptım çok şükür hepsi ödemdi zaten
dgngr gzm123_ hepimiz şişkoyuz. Burda 56 ydım 68 le doğum yaptım diye yazanlara bakma. Yazmayanlar sadece kendisi kilolu sanıp utanıyo. 1.73 boyundayım 100 kilo oldum. 76 yla hamile kaldım. Zaten hamilelik demek kilo demek değil mi?
gzm123_ hilalaselll4 öyle mi ay çok sevindim benim umudum biraz azalıyorda olabildiğini duymak güzel ☺️
gzm123_ dgngr ben de onları gördükçe bunalıma girdim zaten sanki bir ben kiloluyum gibi hissediyorum ve korkuyorum normal doğumu çok istediğim için. Ama bebek her türlü kendisi seçecek nasıl geleceğini keşke daha zayıf olabilseydik ama yapacak bir şey yok yani
dgngr gzm123_ aman bebeklerimiz sağlıklı olsun da. Kilo verilir. Herkes kilolu herkes. Burda yazan 3-5 kişiye bakma. Yiyip içmiyolar veya vücut yapıları öyle. Hemen soru soruyolar 3 kilo almışım ay kızlar sizce çok mu diye. Cevap veren oluyo canım yemene dikkat et ben hiç kilo almadan doğurdum diye. Hava atmak için yazıp çiziyolar. Ben diyet yapıp çocuğun sağlığını gelişimini olumsuz etkileyemem valla. Boşver onları
ozdemirayca gzm123_ aldığımız kiloların yarısından fazlası bebeğin kendi kilosu amniyon sıvısı bebeğin eşi artan kan hacmi vs vs 37. Haftama gireceğim 12 kg almışım 70 kg ile hamile kalmıştım boyum çokda uzun değil böyle düşününce çok kilo almamış gibi hissediyorum 🥰
merve3531 gzm123_ 90 kilo ile doğurdum bende bir sorun olmadı şuan yine hamileyim 95 kilo ile başladım 110 la falan doğururum herhalde 😒😒
gzm123_ merve3531 ikinci birde sizin ilkinde 90 lı kilolarla normal doğurduysanız şuan avantajlısınız 110 bile olsa 🤣
melilo1607 gzm123_ ilk hamileliğimde 89 ile kaldım 110 la doğuma gittim .dığumdan sonra 92 ye kadar düşmüştüm. Sonra iştah açıldı çok kilo aldım İkinci hamileliğim 106 ile kaldım şuan 22. Haftadaym daha tartıya çıkmaya cesaretim yok😀😀 tek avantajım boyum 1.83 biraz ordan kurtarıyorum ama tabi her gören doktorr kilolusun kilolu hamile kalmışsın diyip moralimi bozuyor . Ne yapayım dünyanın nimetlernden faydalanmayalım mı 😀şaka bi yana stres yapma hiç herşey yolunda gidiyorsa bebeğin sağlıklıysa gerisi boş . Zayıf olup 5-5.5 kilo bebek doğuran var . Hamilelik baştan sona stres zaten ama geçip gidiyor Herşey 😍
gzm123_ melilo1607 hahahahahha 🤣 şeker yüklemesi yaptırmadım henüz onu yaptırınca temiz çıkarsa başka da bir engel kalmıyor o zaman normal doğum için artık beklemede kalıcam. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri 😍