yudum_54 Kızlar 21 haftalık oldum 2 haftadır şiddetli diş sıkıyorum hem gece hem gündüz ve çenemde gerilmeler oluyor yaşayan varmı plak yaptırdım faydası olurmu
purpoles yudum_54 evet benim oldu hatta 20 lik dişim ağrıyor sandım sonradan diş sıktığımı farkettim ben normalde de plak kullanıyorum o kadar sıkıyorum ki plaklarım deliniyor. Faydası oluyor mu bilmiyorum sıkmayı engellemiyor ama en azından dişleri aşınmadan koruyor
yudum_54 purpoles sen ne gibi belirtiler yaşadın çenede gerilme falan oldumu korkuyorum da farklı bir durum mu var diye
purpoles yudum_54 ağzımı açmakta zorlandım çenemi tam açamadım bişeyleri ısırırken zorladım 2 3 hafta sürdü sonra kendiliğinden geçti
baharsst Benimde 10. Haftalarda böyleydi ama hamilelikten oluyormus kas gerilmeleri. Bende erik yicem yiyemiyordum. Kendi kendine gecti
yudum_54 baharsst çok kötü bişe ya inşallah geçer benimde stresten oluyormuş çenem bildiğin kasılıyor geriliyor sanki dedim yüzüme bişe olmasın sürekli bakıyorum yüzümde kayma mı oluyor diye kafada kuruyorum
baharsst yudum_54 yok ya stres yapma hic. Bende kendi kendime araştırırken şaşırdım hamilelikten olduğuna 😅 simdi bisey olunca hemen hamilelikten mi diyorum. Plagim vardi onu taktım yine aynıydı. ½ hafta sürdü. Geçti kendiliginden