gokcemomsssss ebru_09__ 35’e kadar baş pozisyondaydı 35’te makat gelişe döndü 37’de tekrar baş gelişe döndü yani daha döner merak etmeyinn🌸🙏🏻
ebru_09__ gokcemomsssss hareketlerinde çok azalma oldu normalde kıpır kıpırdı 2 gündür hafif döner gibi hareketler hissediyorum tekmeleri de çok hafif pozisyondan dolayı mı acaba
merve_tp ablaelos canım ben cok zayıftım hamile kalmadan önce almaya başladım sonra 5. Aydan itibaren hızlıca aldım kilo. Söylerim tabii. Ben de kilo almayı durduracak ödem belki attıracak ve doğum sonrası planlama isteyeceğim
ablaelos merve_tp en azından zayıf başladığın için daha şanalısın canım. İnşallah diyetisyen yardımcı olur. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
susami allyslife çok güzel özetlemişsiniz, kuru yemiş çok tüketiyorum benim de artık dikkat etmem gerekiyor
gokcemomsssss ebru_09__ ebru_09__ pozisyonundan olabilir hareketlerini hissediyorsanız her şey yolundadır yine de içim rahat etsin diyorsanız bir doktorunuzla görüşün umarım her şey yolundadır 🌸
merve_tp ablaelos canım gittim. Kilo alımını durdurucaz kilo verme kısmı içinse mümkün pek değil. Doğumdan sonra ilk 40 günde 10 kilo verirsin dedi 4 ayda da hamile kaldığın kiloya dönersin dedi.
ablaelos merve_tp çok teşekkürler haber verdiğin için. Özel bir diyetisyen mi? Instagramı var mı acaba?
merve_tp ablaelos özel bir diyetisyen evet 2 senedir kilo aldığımı düşündüğümde gittiğim uzman biri ismi Zeynep Yoldaş Seçkin şiddetle tavsiye ederim☺️ doğumdan sonra da takipleneceğim.
busra_erz zerrin13 ne yapacaksın bu süreçte kaç kiloya kadar alabilirmişsin canım doktorun bir şey dedi mi ben inşallah haftaya gebe polikliniğine gideceğim daha gidemedim
busra_erz ecendogan ben tam zayıflama yoluna girecekken bebişi öğrendim o da zayıflamamı istemedi galiba 😂😂
busra_erz ecendogan neden acaba ya benimde 7 haftaya gireceğim 2 kilo almışım doğru düzgün yemediğim halde ahdhwhhah
nilaykragc bilmemben hareket kısıtlaması yaşamadığım için yediğimi direk erittim o yüzden gönül rahatlığıyla yiyebildim 🫶🏻
bilmemben nilaykragc muhtemelen benim de problemim hareketsiz yaşam:( 22+2 7 kg almışım 2 hafta önce 5 kg almıştım