buse76 505050 35. Haftadayım arefe günü ömre yaptırdım dip boya ile birlikte dünde kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda işk 3 ay yasal organ gelişimi olduğu için
cinderella 505050 normalde bişey olmuyor galiba ama ben yine de riske atmak istemedim doktoruma sordum önermiyorum dedi zaten 34 haftalık oldum az daha beklieyim 🫢😁
mom123_2 505050 30 hafta dayandım ama artan kilom kendimi beğenmeme uzayan beyazlarım ile artık iyice mutsuz olmaya başlamıştım. Boyadım gitti 🙁
muuzoo Benim saçlarımın en öne kısmı taç kısmı dedikler yer beyazlıdır ve aşırı kötü duruyor saçımı kendi rengine sadece ön kısmını boyuyorum fındık kadar boyayla 10 -15 dk bekletip hemen yıkıyorum psikolojim bozulsa daha mı iyi😂
sibel3329 Haftada doktorum boyatabilirsin artık dedi. Kuaförde her zaman ki boyama boyattım. 24+5 oldum. 1 hafta sonra tekrar boyarım. Doğumdan önce de boyarım. Kanıtlanmış bi zararı yok zaten. İlk 3 ay organ gelişimi olurken boyatma. Bide açık bi yerde boyatırsan havadar solumazsın boya kokusunu. Kuaförün 2 kapısı da açıktı. Ben koku hissetmedim hiç.