Busraa41 Kese etrafında kanama alanı yok ama benim kırmızı kanamam var bugün 6+6 haftayız kontrolüm vardı bebeği gördük kalp atışı için erken bir hafta sonra gel dedi, ama benim kanamam var neden olur ki böyle kese etrafında falan kanama alanı yok
K-1997 Busraa41 bende olmuştum tam senin haftanda acile gittiğim de bir doktor kanama aslında iyidir yer yapıyordur kendine demişti ve şuan 25 haftalığım hatta benim 11. Haftaya kadar 3 kere kanamam oldu
asil15 Busraa41 bende yaşamıştım. Doktor iyi bisey demisti kese ve bebek olusunca olur demişti önemli olan ped doldurmamasi yani regli gibi gelmemesi demisti
-Cennetkusuannesi- Busraa41 benmide ilk gebeliğimde oluyordu ara ara rahim ağzında yara varmış hormonlardan dolayı o yapıyomuş senni de öyle olabilir belki
Yelizkaya Benimde tam tersiydi 11 haftalıkken gittiğimde kese etrafında ufak bi kanama alanı varmış ama asla kanamam leke dahi olmadı şuan 17 haftalık geçti çok şükür geçmiş olsun
Busraa41 asil15 ilk zamanlar kahverengi başladı cuma gününden beri kırmızıya döndü, kalp atışını da görmedik. Bugün doktor düşecekse zaten düşer ama her kanama düşük olacak demek değil dedi. Ama ben hiç iyi şeyler hissetmiyorum neden bilmiyorum
asil15 Busraa41 normal hissetmemeniz ama bebeğinize guvenin ben ne olursa olsun hep dedim orda beni bırakmayacak dedim
Busraa41 purpoles baktılar polip vs yok basit bi kist var o sebep olmaz dedi bilmiyorum artık beklemek de çok zor böyle
asil15 Busraa41 en azından 3 ay dolana kadar küçük hareketler yapın mesela ev işini ağır yapmayın bol bol ayakları yüksekte tut aynı şekilde iliskidende uzak durun
purpoles Busraa41 zaten bi yol bulmuş kanama akıyor yol bulmasa kanama alanı olucaktı muhtemelen doktorlar bu duruma normal diyor bi doktor YouTube da galiba bu şekilde anlatmıştı. Benim çevremde de kanaması olanlar oldu bi sıkıntı olmadı şükür sizinde olmaz Allahın izniyle biraz hareket kısıtlaması yapın yine de