aysegulk07 Kızlar memleketten çalıştığım şehre gideceğim valizde pişmiş saklama kabında donmuş et götürmek istiyorum yasak diyorlar sizde taşıyan oldu mu hiç ? Merak ediyorum lütfen yazın
2bebisannesyim aysegulk07 elinizde izin vermezler ama bagaj bisey demiyorlar ben tere yag et falan getirdim kac defa sorun olmadı
emosduygos aysegulk07 götürebilirsiniz biz çiğ götürmüstül bagaj aşağı kısma verirseniz sıkıntı olmaz pişmiş pişmemiş farktmez yaniniza değil ama aşağıya bagaja verebilirsiniz
aysegulk07 deletedmom43191 aradım ama yasak dediler daha önce de parfüm vs yasak demişlerdi ama valizimde götürdüm bişey diyen olmadı yine öyle olur mu
aysegulk07 emosduygos ayy gerçekten mi ya ? Evet el bagajında değil de aşağı kısımdaki valize vercem alırlar demi x raydan geçince görünür mü ki
aysegulk07 2bebisannesyim evet bagaj kısmına koycam zaten 🙏🏻 inşallah bi sorun olmaz çoğu kişi getirmiş içim rahatladı
aysegulk07 gecgelenkullanici buzluya bişey demedilerse farketmedilerse pişmiş de sorun olmaz heralde 🙏🏻🙏🏻
Mzgnn0234 aysegulk07 ben her sene annemlere donmuş pişmemiş kurban eti götürüyorum. Valize koyuyorum yanınızda izin vermezler zaten ama valizde gidiyor bu sene yine götürecem sorun olmaz yani
aysegulk07 Mzgnn0234 yanıma almayacağım büyük valizime koyacagım inşallah bi sıkıntı olmaz 🙏🏻 zaten ilk kapıdan geçtikten sonra her türlü valizi uçağa alırlar diye düşünüyorum
deletedmom43191 aysegulk07 ne oluyosa zaten ilk kapida oluyo ikinci kapida o kadar detaylı bakmıyorlar