twobabymomm momyflow hayırla kucağına alırsın inşallah bebeğini canım🫶benimde temizlik az kaldı eşimle yapıyoruz yavaş yavaş 🥰
twobabymomm sedabrbroglu54 hemen hemen aynı eksiklerimiz 🥰bebek arabası beşik onlar hep ablasindan kaldı zaten 🤭
sedabrbroglu54 twobabymomm benim arada 9 yıl olunca her seyi dağıtmıştim bida yapmicam diye bize abimizden hiç bişey kalmadi 🤭
annekiz6141 twobabymomm Valla benim erkekte olsaydı giydiricektim yine alamazdim yani zaten kızımın bebekliginin çoğu unisexti
Ozgepi twobabymomm Benim 30. Hafta çantam hazır bekliyor 😁 Eşimin zorlaması ile hazırladık ani bir durum olursa eşyaları nasıl toplayacağım diye kara kara düşünüyordu. Rahatlaması için erkenden hazırladım 😅
twobabymomm Ozgepi valla en güzeli 🤭ben de burda herkes3 30 dan sonraya bırakmayın demiştim de işte benimki kaldı 😂
zehrairem twobabymomm su an 34+6 oldu çantamız cok sukur hazir 🩷benim bi kaç eksiğim kaldi onu alıp ekleyecegim içine inşallah 🥰
zehrairem twobabymomm halılarını da yıkamaya gönderdim haftaya perşembe de inşallah bi yardımcı abla gelecek temizlik icin cuma da annem ile mutfak dolaplarını halledersek isim bitecek inşallah 🤲🤲🤲
annekiz6141 twobabymomm bende tam tersi he hep unisex bide hep erkek kıyafeti giydirdim kizima dhdgsgsg kızım büyüdükten sonra elbise ve renga renk tarzda almışım