nilperab ylmzllts bende ikinci kızım olcak ilk ismi duru olcak.ilk kızım Nil pera ikinci duru lena düşünüyorum uyumlu olsun diye.ama aden duru,asel duru,duru lena olabilir canım
neznaz787gmailcom busrrra benim ismim Beyza nur kiz kardeşimin ismi Berra nur erkek kardeşimin ismide Muhammed emir 🥰
tugceats Hude ismi de çok güzel. Çok fazla da yok. “Huuu” de.. bana çok maneviyatı yüksek gelmişti ilk duyduğumda🧡
HK2067 Benimde kızım olacak, sağlıkla gelsin, bir türlü içime sinen bir şey omadı, Aylin ismini beğendim, babasıda Aybüke ismini istiyor, oğlum Defne olsun diyor, herkes başka birşey dedikçe isim konusu çok sıkıcı bir hal alıyor, ne yapacağımı bilmiyorum
muuzoo findiktanesi bilge iki tane erkek arkadaşım oldu şimdiye kadar hatta biri ilkokul arkadaşımdı oğlunuza da koyabilirsiniz bence
mantamzehra busrrra Bizimde kızımız olacak inşallah 🙏🏾 Biz Asena koyduk ve hastane çıkışınıda ismi ile yaptırdık. Malum bu sene Asel ve gökçe senesi. Aynı sene herkesin kızı aynı ada sahip olacak neredeyse 😅
malakas Abselar Asya’da artık çok var bence arven daha değişik, ama anlamını iyi araştırın. Kökeni neyse köküne göre araştırın