gizemctn ayaznannesi Canım gerçekten sağ sol hepsi yalan benimde sağda 15 haftalık Ken doktor kız dedi diyer 3 hamileligim de de soldaydi ve kız bu da kız yani sağ sol ben inanıyorum ikisini de gördüm cinsiyet aynı
ayaznannesi gizemctn vala ben oğlumda hiç öyle bişey hiedemedim ama bunlar ikiz ve kız sürekli solda damar gibi atıyor alakası var mı yok mu bilmiyorum da
emine1309 17+1 olduk göbeğim hafif var akşama çok çıkıyor, kasık ağrılarım bazen oluyor bazen olmuyor, hareketlerini henüz hissetmiyorum bazen birşeyler atıyor gibi ama bebek mi değil mi bilemiyorum bebeğim kız ve sol tarafta
parla94 sususvs @kbraarc bende de birkaç haftadır var özellikle uyumaya gittiğimde tutuyor. Bol su içmek ve boyuna, kafaya direk değilde bi bezin içinde buz koymak iyi geliyor. Nabız 120 üstü değilse normal dedi doktorum
kbraarc parla94 denicem buzu, korkutuyor beni. Dün oğluma kitap okumak için yanına yattım iki sayfa okudum soluk soluğa kalbim ağzımda anlamadım ne oluyor
meryys sususvs Tek yumurta ikizi bizimkiler birinin etrafında ödem vardı ensesinde de kistik higroma dediler. Ödemi atti çok şükür son kontrolde iyi gözüktü ama amniyosentez sonucunu alalim temiz gelsin temiz gelirse bir problem olmaz dedi doktorlar. Birde kalpten eko çekilecek çocuk kardiyolojiye gidecekmisiz 20 22 de felan
bbettymom LeylaArda bende kilo alamıyorum çünkü yeme isteğim yok ilk gebeliğim bebeğim besleneyor galiba 🥺
bbettymom Babyy_Mom yumurta ilk günden beri iki adet yiyorum kaşar yiyorum kahvaltıda tahin pekmeze başlayacağım nesquik toz aldım süte karıştırıp içiyorum bi yerde görmüştüm öğlen yemek alışkanlığım hiç yok kefir süt dalan içmeye çalışıyorum
Babyy_Mom bbettymom Ben de Nesquik gevrek almıştım ama çok nadir yiyorum çünkü araştırdığımda şeker oranı pek sağlıklı gelmemişti bana, siz de bir araştırın isterseniz.
bbettymom Babyy_Mom yumurta ilk günden beri iki adet yiyorum kaşar yiyorum kahvaltıda tahin pekmeze başlayacağım nesquik toz aldım süte karıştırıp içiyorum bi yerde görmüştüm öğlen yemek alışkanlığım hiç yok kefir süt dalan içmeye çalışıyorum
Iremm2611 sususvs 17+3 üz göbeğim baya belli hamile oldugumu görenler hemen anlıyorlar. Mide bulantısı devam ediyor. Hareketlerini çok net şekilde hissediyorum pıt pıt vuruyorum minik kızım🥰
tinymiracle1 bbettymom benimde biraz gerideydi gün içinde ceviz badem kuru üzüm kuru kayısı kaşar peyniri yumurta yedim yatmadan öncede muz pastörize süt tükettim doktor maşallah iyi beslemişsin dedi şimdi biraz ileride ama kendim de kilo aldım 🫣
bbettymom tinymiracle1 gece yatmadan önce sütü bende denicem ne duysam yapıyorun 2 haftada 4 kilo almam umarım🙈🙈
hesraa 5-6 kilo verdiğim halde karnım çok çıktı. Bugün alyansımın sıktığını farkettim ve çıkardım. İlk gebelikte 7-8 aylık olan şeyler bunda şimdiden oldu
Arzuu61 sususvs bizde bugün 16+3 olduk. Erkek bebek ikinci hamileliğim 6 yaşında bir kızım var. Hareketlerini uzanınca net hissediyorum, karnım baya cıktı dışarıdan da belli oluyor
parla94 kbraarc sadece çarpıntı hissi değilde tansiyon aletiyle nabzınıxa bakın öyle zamanlarda. Yüksek çıkıyorsa kardiyolojiye gitmek gerekiyormuş. Forumda okudum daha önce ilaç kullanıp düzelmeyen de çoktu hamilelik bitince biter demişler.
izguler sususvs çıktııı çıktıııı zorlanıyorum artık 🤭 bebiş içeride dans pistinde sanki o kadar hareketli ki 🤣 Allah cümlemize sağlıklı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ♥️
bbettymom Babyy_Mom ben toz olan süte karıştırılanı duyup almıştım inanın içerik bakmadım araştırıcam🌸