0cerenk1 Kızlar en son adetim 25 mayıstı, ama 3 4 gün sürüyor adetim, yumurtama günlerimdeyim, pembe lekelendim bugün, adet biter bitmez ilişki oldu, acaba erken döllenme olabilir mi, ilk kez böyle oluyor? Erken döllenme yaşayan oldu mu adetten hemen sonra?
0cerenk1 0cerenk1 24 mayısmış kızlar son adetim, o günden sonra bi kaç kere ilişki oldu, yani ilk günden sayarsak 10. Gün lekelenmiş oldum.
meryela 0cerenk1 yumurtlama günlerimde benimde başıma geldi çatlama kanaması o doktorum öyle demişti normalmiş
0cerenk1 myangelson ilk kez geldi bende o yüzden merak ettim, iki gebelik yaşadım hiç birinde olmadı böyle o yüzden merak ettim🙏🏻
myangelson 0cerenk1 benim de 2-3 kere geldi başıma.10 gün önce de tekrar yaşadım yumurtlama olarak düşünüyorum en geç 1 haftaya adet olurum diye umuyorum 😅
0cerenk1 meryela 🙏🏻🤍🥰 myangelson isteyince herşeyde umut arıyoruz artık🥹🙏🏻Allah gönlümüze göre versin🙏🏻🤍
myangelson 0cerenk1 evet öyle oluyor ama ben bu ara istemiyorum korunuyorum o yüzden rabbim şuan isteyenlere versin 🤲🏻🤲🏻🌸🌸