nilmur00 Kızlar hiç şekerim yoktu hamile kalana dek. 25 haftalığım bugün şeker yük. Yapıldı tok 179 çıktı diyet verdiler 😒😒 çok mutsuzum benim gibi olan var mı ??
Melli Melli ama şu an evde açlık tokluk ölçümü yapıyorum diyetle birlikte normal çıkıyor bakalım ne diyecekler
Melli Bluedreams üç ara üç ana öğün yapıyorsun patates pilav şeker beyaz ekmek ve daha bir sürü şey de yasak 😄
Melli nilmur00 uymaya çalışıyorum ara öğünleri kaçıyorum çoğunlukla ama yasakladıkları herşeyi kestim tatlı konusunda çook zorlanıyorum 🥺 bakalım yarın belli olacak herşey
nilmur00 Melli ay inşallah normale inmiştir peki normale inerse diyeti bırakıyor musun yoksa devam mı
Buketkozak nilmur00 sabah aç gisiyosun bakıolar bide 50lik glukoz içip 1 saat sonra bakıolar dmi bişey yemiosun 1 saat
Melli nilmur00 umarım inmiştir🙏🏻 Normalse yediklerine dikkat et falan diyeceklerdir herhalde bilmiyorum ki ben de burada okudum ama öyle derlerse önce gidip tatlı bişey yiyecem mahvoldum bir haftadır😄
Melli Esraaa123 diyetle düşmüyorsa insüline başlatıyorlar o yüzden devam diyorlar sanırım diyetle kontrol altında tutmak için 🤔