umayala nisagizlice haru haru kullanıyorum ben lila kutu. Axis var bir de ama onu henüz almadım benziyorlarmis birbirlerine.
dilekmom6 nisagizlice ben bilmeden Frudia aldım 5-6 kere de kullandım ama içeriği kötüymüş. Bioderma photoderm önerdi chatgpt bir de solante mineral filtre olanı önerdi bir de avene. Ama avene çok yoğun daha önce kullandım hiç sevemedim
gizemli00 nisagizlice o dediğiniz hom bitkiselin gubes kreminde var mı bilmiyorum ama. Ben hom bitkiselinkini kullanıyorum çok da memnunum
anonimmom_ nisagizlice hamilelikte mineral filtreli güneş kremi kullanmak gerekiyor onların da hepsi beyazlık bırakıyor ben axis-y kullanıyorum ilk sürünce hayalet gibi oluyor ama sonra geçiyor
althdh Ben avene kullanıyorum hem nemlendirici hem güneş kremi ama pek tavsiye etmem aşırı güçlü olduğu için beyazlık bırakıyor çok ince bir tabaka halinde sürmek lazımmıs eğer böyle güçlü istiyorsan alabilirsin ben aldığım için kullanıyorum
nisagizlice althdh Evet avene araştırdım aşırı beyazlık bırakıyormuş o yüzden vazgeçtim teşekkür ederim ☺️
nisagizlice dilekmom6 Bioderma ve avene çok beyazlık bırakıyormuş, solante de kalın yapılı ve eski filtreler kullanılıyormuş hala bulamadım yani 😅
dilekmom6 nisagizlice ben de bilemedim ne alsak ya doğru düzgün ürün yok. Hiç sevmem ağır yapılı beyazlk bırakan ürünleri. Çok etkisi olur mu bebeğe bilemiyorum Frudia çok sevmiştim