baltane Evde erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde çift çizgi çıktı kan verdim 4.18 çıktı acaba gebemiyim
beybimom_ baltane çok yeni öğrenmiş olabilirsiniz iki gün sonra tekrar kan verin bence ama doktorlara göre 0 5 arası negatif
cuteregina baltane adete kaç gün var birde ilişki üzerinden kaç gün geçti eğer 18 ya da 19 gün geçtiyse kanda kesin çıkması gerekirdi
merve3531 baltane 2 gün sonra kanı tekrarla istersen ümit vermek gibi olmasın ama çok yeni olabilir testlerde bozuktur diycem de 3 birden pozitif vermesi ilginç
baltane Adetim geçikti 22 nisanda en son adet tarihi bende acabada kaldım daha öncede kan verdim 0.10 çıktı evde yaptım negatif çıktı belki çok yenidir perşembe tekrar vericem
dilekmom6 baltane testlere göre pozitif duruyor kana göre negatif. Reglin de bayağı gecikmiş. Geç döllenme olmuş da olabilir. 2 gün sonra tekrar kan ver o zaman netleşir. Allah gönlüne göre versin inşallah 🌸
busbus222_ baltane canım gebeleik idrara daha çabuk geçiyo ama kana hemen geçmiyo benim ilk gebeliğim öyle olmuştu idrar testleri pozitifti ama kanda hemen çıkmadı