kvsr1603 zeynepq kişiden kişiye değişiyor ikinci doğumumda pıt sesi duydum hemen banyoya koştum boşaldı birden hepsi
2bebisannesyim zeynepq benim bi anda geldi yani idrarın tutabiliyorsun ama bunu tutamıyorsun zaten hastanedeyim yatırım yapilmisti
busra241_ zeynepq ben 2 doğum yaptım ikisindede suyun hiç gelmedi hastanede kendileri patlattı. Herkesin farklı oluyor bazıları suyu geliyor bazılrı gelmior
mrvshnsrcgl Bende sızıntı şeklinde olmuştu bebek kokusu gibi kokusu vardı Doktorum çişindir deyip geçiştirmişti Karnım çökmeye basladı hafta hafta bebeğin suyu yıne de ıyıydı Doğumda suyum gelmedi Doğum sırasında da suyumu patlatmadılar kalmamıs aka aka
mrvshnsrcgl zeynepq yapmadılar malesef işitosundur idrarındır dediler her gitmeme söylemiştim hal bu ki
zeynepq flover0 elimde olmadan akıntı hissediyorum sonra bakıyorum Çamaşırım ıslanmış ve kasılma oluyor bide aynı zamanda
mervemiry İlk gebeligimde tuvalete zor attım kendimi birden bosaldi 35+6 da doğum yapmıştım inşallah bu gebeliğim tam vaktinde olur prematüre annelik çok zor pandemi zamanıydı birde