tugce4545
Mecbursan ve tepki gelirse bebek ağlayınca sakin alttan alıp kendini mahcup hissetme. Bizim millet öyle yapınca adamın tepesine çıkar. “Çok biliyorsanız siz bakın de ve sustur insanları. Hatta oralı bile olma. Evet ben bilerek aç bırakıyorum ondan ağlıyor de. Yani üstten üstten konus hiç taviz verme keyfini kaçırma. Kendini düşün. Mecburiyet diye bir gerçek var. Ben İzmir-Osmaniye arası 15-16 saat yollardan gittim geldim(tek başıma çocuksuz) otobüsle. Evet otobüste bebek de ağlıyor. Evet kus da taşınıyor. Çünkü toplu taşıma. Yapacak bir şey yok. İnsan içine girmek istemeyen çocuk sesinden rahatsız olan, kedi köpek gürültüsünden rahatsız olan binsin hususi aracına gitsin. Çünkü bebek bu yani yapacak bir şey var mı, yok. Ağzı olan konusurdu çok sinir olurdum. Bir de anneler yazık aman kusura bakmayın aman şöyle çaresiz çaresiz durumlardi. Ben de laf söyleyenlere laf söyler keserdim seslerini. Annelerden de çok dua aldım çok şükür. Kimse anne olmadan ağlayan bebek konusunda hadsiz hadsiz konuşmasın. O yüzden hiç o ne der bu mu rahatsız olur diye düşünme. Kulak tikaci var. Ses hassasiyeti olan alsın yanına taksın. Herkes kendi tembihini kendi alır. O senin sorunun, sorumluluğun değil. Sen bebeğinden sorumlusun. Ha bebek için bir koltuk al. Sen iki koltuk annen arkada ya da önde gitsin. Daha rahat olur. Hem onu da yatırırsın. Alt değiştirme vs uyku daha kolay oluyor. Sogukta çıkartmazsın. Ona göre yanına zaten alacağını alırsın.